TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

neda-ukraden-turbofolk.gif

Nama je bilo lepo, boli nas uvo za rezultate. I opet bismo da nismo stari.

To bi bilo sve za danas, kao i ovogodišnju sezonu TGZP-a.

Hvala svim takmičarima koji su svojim trudom doprineli da izguramo do kraja i zabavljamo se iz epizode u epizodu.
Takođe, hvala i forumašima koji su pratili šou kao gledaoci i članovi žirija i svojim komentarima i glasovima doprineli izboru najboljih.

Bravo Stefix, najbolji si bio celo takmičenje i više nego zasluženo! :love: :love: :love:
Čestitke i kolegama, svi ste bili divni na nivou i zasluženo tu gde jeste.
Hvala publici, odličan odziv! Žiri kako tako, no svako radi svoje pa tako i mi samo nastavljamo da radimo svoje i nikom ništa.

Miloše, hvala na ovom hodočašću, bilo je plemenito učestvovati u ovakvom programu.🫶

Čestitke pobedniku Stefixu i svim učesnicima finala . Izgurali smo sve ove epizode i za kraj priredili odličan show . Bilo je lepo učestvovati u ovakvom formatu i nadam se da se vidimo i u narednoj verziji , kada bude krenula . Daj da otvorimo šampanjac i da aplaudiramo pobedniku :D

Честиткеее Стефикс, заслужен тријумф!!! 👏

Хвала жирију и публици на сребрној медаљи! А и жирију на коментарима током цијеле сезоне.
Лијепи коментари за крај, мислим да смо сви хтјели најприје да будемо што забавнији у финалу и вјерујем да смо у томе успјели.

Колегама такмичарима, још једном, свака част на свему и баш ми је било драго што смо изгурали све ово до краја. Хвала и форумашима који су коментарисали и гласали 🫶

И да, Милоше, свака част за организацију, вјерујем да нимало није било лако али одличан посао си радио, очекивано. 👏

Nisam poslušao sve imitacije u sezoni, ali od onih koje jesam Rammstein - Du hast od Stefixa mi je bila najbolja imitacija, tako da drago mi je da je Stefix pobijedio, čestitke!

U finalu su još glasove od mene dobili Bebi i Majsta koji su isto super bili

Zasluženo pobedio Stefix.

Čestitke svima. Hvala vam što ste istrajali. Sigurno nije bilo lako snimati se konstantno iz nedelje u nedelju.

Čestitke i zahvalnost Milošu što je uopšte organizovao ovo.

Žiri i njihovi komentari su mi uvek bili zanimljivi tako da je svaki deo showa bio odličan po mom mišljenju.

Da li je to zaista favorit pobedio na forumu? Samo zbog toga negde nisam verovao da ce se ovo desiti, ali za sve postoji prvi put… Za mene je ovo bio jedan veliki i zanimljiv izazov! Po prirodi sam takmičarski nastrojen i ako se za nešto uhavtim da radim, dacu od sebe 110%. Studiozno sam se posvetio skoro svakoj svojoj imitaciji, trileri, ukrasi, boja, manir i sve ostalo što je bilo potrebno da cujete osobu koju sam dobio da imitiram. Neki zadaci su mi bili bas teski i trebalo mi je vise vremena da ih spremim i savladam ( Majlkl je pravi primer ), a neke sam snimio ko iz pip ( Sebastijan je snimljen iz drugog puta ). Ako sam na nesto ponosan to je jer sam jedini takmičar koji nije doneo nijednu “ pevačku “ imitaciju, vec samo imitacije. Cujem i ja sam da sam van intonacije, da mi je matrica tiha/glasna, da to sa pevackog aspekta nije dobro, ali ja sam ovde dosao da bih imitirao a ne pevao… Veurjem da je doticnom receno sta zapravo treba da radi, ali da je on ipak radio po svom ( sindrom svakog gostujućeg clana zirija u finalu )… Što se ostatka zirija tiče, ovako ste mogli i moju babu da dovedete da žirira… Gde su vase imitacije?! Ako ste vec dobili tu poziciju da budete stalna postava žirija negde ste bili dužni da nam pokažete zbog čega ste stavljeni tu… Posebno bih istakao Vladimira koga ne znam kako nije sramota da apsolutno celu sezonu pise komentare i sastavlja glasove uz pomoć AI!!!
Miloše sve sto je bilo do tebe je bilo na najvisem nivou! Kontam da za neke stvari ni ti sam nisi mogao da znas da ce se tako odvijati. Hvala ti sto si mi izlazio u susret kada mi je to bilo potrebno! Verujem da je i tebi bilo potrebno zivaca koliko i nama da izguramo ovu sezonu! Bravo i za Lea koji je nakon kritike ponovo poceo da daje vecinski zadatke za imitaciju! Siguran sam da ni tebi nije bilo lako…

Što se mojih kolega takmičara tiče jedno ogromno BRAVO! Izgurasmo i ovo nekako! Nisam osecao rivalitet medju nama, bas mislim da smo svi bili opusteni i slozni! Mi najbolje znamo koliko ovo vremena i truda iziskuje i kolike testise za ovo treba da se ima i zato jos jedno veliko BRAVOOO! ❤️

Svi vi koji ste pratili i ucestvovali kao publika ili kao gostujući clanovi žirija u regularnom delu takmičenja nadam se da smo vas zabavili! Uvek sam pre vise vrednovao vase glasove, jer su uvek bili organski. Hvala svima koju su glasali za Sofi I Rammsteina! Puno mi je srce jer sada znam da svo ovo gubljenje, deranje grla, piskanje i sve ostalo nije bilo za dzabe! Hvala vam! 🥹 Voli vas i ljubi vas Stefix! ❤️

P.S. Prihvatam organizaciju 😉😂

Čestitke Stefiksu na pobjedi, nema se šta reći, od početka je mirisalo da će biti tako i pobjeda je apsolutno zaslužena. 👌 Bravo i za ostalu petorku koja je izgurala show do kraja. Nije to nimalo jednostavno. 👏🏻

Čestitke Stefanija na pobedi ❤️ 🎇
Od starta si bio odličan, konstantan kroz celo takmičenje kao i u finalu, tako da svaki drugačiji ishod bi bio neprijatno iznenađenje. 🪡
Čestitke i ostalim takmičarima, svaka vam čast na posvećenosti trudu. Bebiška je uvek bio tu, uvek standard kvaliteta, vrebao iza ugla, kao i Majsta, Poki i Igor koji su svi imali sjajne momente! 🫂🫡

Back