TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Čestitke finalistima i ostalim učesnicima, bili ste neodoljivi i ultrazabavni. 🥳
Svaki finalista je u nekoj interpretaciji zablistao i dobio poen od mene, a šampion i vicešampion su definitivno zaslužili svoje statuse. 🏆🏆

Cestitam svima na svemu, ja sam nakon 4te, 5te epizode nekako izgubio zelje da pratim (a i nedostatak vremena je ucinio svoje) ali verujem da ste svi bili sjajni do kraja. Vreme za Djavolu Veceru sad!

Bravo Stefix, ubedljivo najbolji tokom cele sezone i izvrsan u svim poljima! 😍

Bravo i Bebi i Majsta na top 3 i odličnim imitacijama tokom sezone, kao i ostalima koji su učestvovali! 👏🏼👏🏼👏🏼

Što se mene lično tiče iskreno da sam znao koliko će dug biti ovaj proces ne bih ne ulazio 😂 Rekoh par puta ćemo pevati i to je to, malo zez ovo ono, kad ono maraton 😨 U jednom trenutku je iz hajpa prešlo u muku, a onda je krunisano time da mi se uopšte nije ni pevalo tamo pri sredini, pa se na kraju malo povratio optimizam.

Kao što sam i očekivao najbolje su mi išle pesme u gasu, Cha Cha Cha, Igranka i We Could Be The Same, na koje sam dosta ponosan.

Iskreno, Cha Cha Cha mi je bio lakši za izvesti nego očekivano, samo je potrebno da ne bude niko kući da roditelji ne bi zvali policiju.

S druge strane, Igranka mi je teže pala nego što sam mislio. Rep deo je dosta težak za skinuti, a flow likova iz Who See je fenomenalan, što tek sad vidim.

Što se tiče Call Me Maybe ta pesma ima sentimentalnu vrednost zato što sam je obožavao kao mali (i veliki xD), naravno da na moj bariton / bas vokal neće zvučati ni na šta, al nadam se da sam bar nekome ulepšao dan 😆

Ostali zadaci mi baš i nisu najbolje pali, pogotovu ženski (koje evidentno ne mogu skinuti na način da ne zvuči svojstveno meni xD).

Naravoučenije na kraju dana drago mi je što sam učestvovao, a vidi se da nisam baš toliko lik za imitaciju svega i svačega. Više volim da se napijem i derem u mikrofon na neki metal, gaber, krajišnike itd. 🍺

Hvala i svima koji su glasali tokom sezone 🙏

Nažalost sam na putu sa malo slobodnog vremena i jako malo pristupa internetu tako da nisam uopšte uspeo da ispratim finalne imitacije niti glasam za njih. 🙁
Ispratio sam ipak skoro sve epizode pre finala (u jednoj sam i žirirao).

Stefixe, apsolutni respekt za sve što si uradio u ovoj sezoni! Stvarno si briljirao svojim talentom i posvećenošću. Čestitam ti na, bez sumnje, zasluženoj pobedi! 🏆
Čestitke i svim ostalim finalistima na istrajnosti i odličnim imitacijama, kao i Milošu na organizaciji! 👏

Back