Choda:
Bebi nam za kraj nije doneo imitacije, već izvedbe u svom aranžmanu. Kao i uvek, spontan i svoj. Lep način da se takmičenje privede kraju.
Vladimir:
Bebi je ovde baš pogodio — glas, prelazi, stil, sve je bilo vrlo uverljivo. Prva pesma je bila baš zanimljiva i razigrana, imitacija na nivou. Druga možda nije imala isti “šok efekat”, ali je odrađena sigurno i sa merom. I da, lepo podsećanje na jednu pomalo zaboravljenu pesmu — dodatni plus. Vrlo kompletan nastup.
Tetsujin:
Umalo sam se ugušio na Espresso Macchiato. Da mi je ovo bilo vidjeti uživo. Vidi se da voliš Bebi Dol i lijepo ti je sjela pjesma. Tu mi je možda malo nedostajalo više ženstvenijeg glasa, ali svakako odlično odrađeno. Isto kao i Majsta, vidi se da uživaš u pjevanju i imitiranju i to ti zaista ide dobro. Da te nije bilo, show ne bi bio ovako zanimljiv. Bravo za cijelu sezonu.
Eegor:
ESPRESSO MACCHIATTO - Posle uvodnog refrena koji je bio zabavan kako i treba, strofa je iznenadila specifičnom bojom vokala. Na momente je odlično, samo nedostaje tehnike da se cela stvar zaokruži od početka do kraja. Poslednji refren je odličan bio.
KRV, SREĆA, SUZE i ZNOJ - Od početka je u falšu vokal, trebalo je ili pevati niže da bude za oktavu niže od originala ili izabrati drugu pesmu. Ovo je ono što se zove flop sa tonalitetom. Dešava se i vrhunskim pevačima. Ako tonalitet ne odgovara nema onda puno prostora za nešto dobro.