TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Pa glasanje je do sutra (žiri do petka, publika do nedelje), pa zavisi da li će glasovi stići po golubu na vreme. :D

Sada kada smo odradili i posljednje glasovanje i komentare, želim vam svima zahvaliti na izvanrednoj sezoni. Bili ste iznimno zabavni i pravo vas je zadovoljstvo bilo slušati iz emisije u emisiju. Ostati do samoga kraja u ovakvoj konkurenciji nije mala stvar posebno jer show dugo traje i potreban je stalni trud i uvježbavanje. Posebna pohvala jer ste izašli iz svoje zone komfora. Razlike među vama su zaista minimalne, posebno u samom vrhu.
Svima vam želim puno sreće, a neka na kraju pobijedi najbolji. 🙌 🔥👏

Danas finale najjačeg forumskog takmičenja? 🔥

Šteta što smo non-event forumašima 🥀

Niste non event najbitnijim elita forumašima koji su tu i kad nema Evrovizije ❤️

Nije danas. Glasanje publike traje do sutra u 14.20. @Full Member Glasajte u anketi i podržite vaše favorite!

Rezultati će biti kada prikupim glasove žirija.

Pa zar ziri nije trebalo da glasa do juče?😮 I nigde nema info o komentarima, da li ce ih uopšte biti ili sad žiri samo glasa bez da nas komentariše?

Planirani su i komentari, biće verovatno sve uz priredbu, kada bude. Obavestiću blagovremeno.

Svi ste i ove epizode bili izvanredni, svako na svoj način. Glasove sam udelio sa osvrtom na ceo serijal i ko kod pobedi iz mog top 3, biće i više nego zasluženo!!

Kuvertirali smo glasove. Slatko sam se zabavljala, iz epizode u epizodu.

Podsećam publiku da može da glasa u anketi danas do 14.20. Glasajte i možda budete ti koji će odlučiti pobednika! :D

Pristigli su svi glasovi žirija, pa obaveštavam vas da su rezultati finala danas u 17.00!
Osim uobičajenih komentara, od Eegora ćete dobiti i ocene za pet kategorija (emocija, tehnika, boja, izgovor i ritam) za svaku imitaciju, na skali od 1 do 5.

TGZP_redosled_nastupa_FinaleRezultati.webp

Ako je profi mišljenje, najniža ocena za mene i ovog puta. 😂

Ostalo je nešto manje od sat vremena za glasanje i potencijalni preokret. Iskoristite poslednju priliku za glasanje! 🌟

TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)
Back