Choda:
Teška imitacija, vidi se napredak, ali i ostali kandidati napreduju. Svakako, falilo je malo hrabrosti u imitaciji, previše se Zeleni osvrtao na tehnički deo. Pohvala za trud.
Vladimir:
Pevanje možda nije bilo najsigurnije, ali trud se ne može osporiti. Rep deo je bio zanimljiv — na momente me je podsetio na Ramba Amadeusa u “Euro Neuro” fazonu, što i nije nužno loša stvar

Ima tu prostora za napredak, ali energija i volja su definitivno prisutni.
Tetsujin:
U vezi ovog zadatka ću se malo više raspisati čisto da budem jasniji jer u prijašnjim emisijama sam očito bio dosta nejasan. Javno i privatno prozvan sam kao netko tko nije kompetentan odrađivati svoj dio zadatka u ovom showu. Nitko ovdje nije u potpunosti kompetentan iskomentirati vas jer nismo niti gospođa Tomčić niti Sarah Brightman. U prvoj emisiji sam to i naglasio te se posebno osvrnuo na to da ću više gledati interpretaciju, praćenje glazbe, praćenje teksta odnosno koliko ste točno u tome te jeste li bliži ili dalji originalu. S obzirom da sam se profesionalno bavio više od 20 godina nečime što je zahtjevalo savršeno praćenje glazbe i slušanje ritma, u tome se smatram izrazito kompetentnim. Prozvan sam da možda nešto imam protiv Zelenog kao natjecatelja jer ga eto rangiram često nisko. Dao sam si truda i provjerio svaku emisiju i usporedio svoje ocjene s drugima te zaključio da se dosta poklapaju s ostalim sucima kao i sa publikom. Dodao bih da su naše ocjene mali dio cjelokupnog mozaika ocjenjivanja. Ako ste pratili moje komentare i rangiranje, uvijek bih nagradio nekoga novog tko se istaknuo, možda više napredovao itd. Kod tebe nažalost to ne vidim. Kao i u većini prijašnjih epizoda nedostaje točnija interpretacija. Ponovno je loše praćenje glazbe, kasniš za njom i često si netočan. Znalo se dogoditi da i tekst krivo izgovoriš. Npr. Eminemov dio je u stilu malo "agresivniji" način pjevanja, a kod tebe toga nema. Da je barem malo bilo čisto da podsjeća na njega. Ženske dijelove nisam uzimao pretjerano za zlo jer znam da je muškima izuzetno teško odraditi to, a kamoli ako je u pitanju netko kao Sarah Brightman i sl. Pjevanje kao takvo je (koliko ja čujem) korektno, ali ovo nije natjecanje o najljepšem glasu nego u imitacijama. Pokušavam biti što više objektivan i zaista te želim nagraditi. Volim što iz emisije u emisiju uvijek netko iskoči, ali kod tebe to ne dobivam. Nije poanta da te vrijeđam ili da imam nešto protiv tebe, dapače pokušavao sam svaki put nešto dodatno savjetovati. Žao mi je, ali niti u ovoj emisiji ne vidim napredak. I na kraju, ovo je naš osobni doživljaj vas i naravno da se svi nećemo složiti međusobno.
creature:
Eminem posle tri dana u Kotežu.

Nisam mogla da se otmem utisku da slušam Ajs Nigrutina. Moja primedba ide za delove koje peva Rijana, mislim da se njena specifična boja glasa mogla bolje preneti, pogotovo ako uzmemo u obzir da je duet zahvalan za pevanje jer se glasovi ne preklapaju, ali verovatno ti je Eminemov tempo bio prebrz pa nisi uspevao da se vratiš u refrenu. Sve u svemu, zabavno.