TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 8. epizodi

• Stefix - Fairytale (Alexander Rybak)

• Pokahontas - Only Teardrops (Emmelie de Forest)

• Bebi - Satellite (Lena)

• igorrogiESCfan - Hard Rock Hallelujah (Lordi)

• Kakashi - My Number One (Helena Paparizou)

• Majsta94 - Wild Dances (Ruslana)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Најјаче што сам у једном од покушаја Балашевића оно ХЕЈ узвикивао као Руслана и помислио 'лакше мало па не имитираш Руслану човјече' КАД ОНО

Sam Da GIF

Dok čekamo komentare žirija.

Ne postoji polufinale, već regularni deo sezone i finale gde svi kreću od nule.

Ostalo je da se svih šest takmičara izjasni da li su za devetu epizodu ili ne. Ako se svi izjasnite da nećete, onda sledi finale samo. Ako se neko izjasni da hoće devetu epizodu, onda ostaje da je imamo, kao što je bilo po planu.

Dakle, ideja je da ako menjamo neko prvobitno zacrtano pravilo, da se svi složite, bez izuzetka. Isto važi i za 6 finalista. Ako se svi složite, idemo na tu varijantu, a ako ima bar jedan koji bi da ostanemo pri prvobitnom planu, onda mislim da je najbolje da bude tako, tako da se niko ne oseti kao da je, na neki način, oštećen.

Pa ja sam u fazonu može i da se skrati za epizodu, al ako ostaje da snimamo još jednu nemam problem s tim. Ako sam do ovde dogurao mogu još to malo. 😂

Ok, pošto se već jedan takmičar izjasnio da želi devetu epizodu, to je dovoljan uslov da je imamo.

Kao što znate, u devetoj epizodi se izvode dve pesme, od čega je jedna po vašem izboru. Zamoliću vas da mi do subote u 18h pošaljete info koju pesmu ćete pevati.

I pišite da li vam je dovoljna jedna nedelja da snimite dve imitacije.

Za finalnu epizodu biste svakako imali dve nedelje na raspolaganju za snimanje. Samo pišite ovde u temi, da li vam toliko treba i za devetu epizodu ili idemo po uobičajenom ritmu.

Uzmite u obzir da idu uskršnji praznici. Pretpostavljam da je nekom od vas Uskrs 5, a nekom 12. aprila, možda negde i putujete, pa u skladu sa tim se izjasnite.

Aha znači i za devetu i desetu epizodu ćemo birati pesmu, ok to se nisam nadao ja krenuo s probama za ovu što želim u finalu. Da ne prijavim slučajno tu. 😆

Da, u devetoj epizodi jedan zadatak izvlačite kao i do sada, a drugi je slobodna tema.

U finalu, jednu birate sami, drugu isto sami ali na zadatu temu.

Tako je, najranije 25, ako za devetu epizodu uzmemo samo jednu nedelju.

Zar nije bolje da je 15. 4. finale da bi svi prisustvovali a taman dve nedelje od 1.4. imaju za vežbu?

Da, meni je na umu bilo i da posle devete epizode imamo pauzu nedelju dana pa posle još dve za snimanje. Sve se možemo dogovoriti, samo je važno da se izjasnite blagovremeno, jer koliko god ja pisao, neki ne kažu ništa, ni da li nešto hoće, ni da li neće.

Back