gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2026: LOOK MUM NO COMPUTER - Eins, Zwei, Drei

Hvala vaaam na dobrodošlici 🌞

Pretpostavljam da će na sceni biti i njegov DIY instrument, to jedva čekam da vidim kako će da izgleda

Ja i dalje stojim pri tome da je ovo Ferto 2.0, slušao sam na brzini 1.5x i baš isti Ferto vajb u strofama 😭😂 možda sam lud ali čujem neku sličnost

Kako bih voleo da je ovu sačuvao za Evroviziju, bukvalno bi mi bio #1

Ma dečko je genijalan!

Napisala sam ranije da verujem da je pesma 1 2 3 mogla biti baš u ovom fazonu što šalješ da su ga samo pustili da je sam odradi.
A video je soooo UK🎉

Meni ovo mnogo zanimljivo. Konačno nešto što nije safe od UK.
Mogao bi BBC da uradi neku kampanju bar upola kao Samu 2022. da ukači top 15.

Nisam sigurna kako će publika odreagovati na ovo, oni uvek imaju neku vrstu animoziteta prema UK,može vrlo lako da im se ne svidi. Da ovo šalje Estonija bili bi većini u top 10.

Meni je na prvo slušanje baš zanimljiva i za ESC bar, originalna stvar. Ima mi neki vajb 80-ih u muzici, nešto me radi i baš mi prija iskreno. Bogu hvala pa nema violine i operskog pevanja jer počinjem da mrzim taj kalup. Nisam očekivao niŝta po objavi imena ali ovo mi je baš prijatno iznenadjenje i kod mene će ova stvar visoko. Svidja mi se i nakon par slušanja. 🫶

Kraj i refreni su mi još i zanimljivi, dižu pesmu i moglo bi to zanimljivo izgledati na sceni. Ali pesma u celini mi je dosta konfuzna i bušna.

Više bi se Britanci cimali da nemaju direkt prolaz.

Back