ua Ukrajina 2023: TVORCHI - Heart Of Steel

Opsti utisak mi je da uopste nemam zelju da ponovo preslusam pesmu koliko je mlaka, sto samo po sebi govori dovoljno. Kad je Alina Pash pobedila , slusao sam je na repeat-u, a kad je Kalush nezasluzeno upao umesto Aline, vremenom sam poceo da simpatisem pesmu ( daleko od toga da sam je zavoleo), ali ovo je bukvalno kao da cujes pesmu na radiju i 2 minuta nakon zavrsetka pesme se uopste ne secas pesme.

Znači KrutA ide na ESC. Tvorchi bili 2018 u Rusiju. 😁👌
P.S. Sačekaće ukrajinska nacionalna televizija reakcije fanova širom evrope na you tubu a onda po potrebi diskvalifikovati pobednika. Naravno, Rusija i Putin krivi, jbga . 😁👌

E sad se ceka skandal da odjekne, pa da KrutA ili Dzeri odu i osvoje Liverpul

Pa mislim da na ovom forumu, izuzev mozda Tetsujina, nitko nije svjedocio kad je zasnji put jedna zemlja pobijedila 2x za redom
Sada zvučim staro. Ali da, sjećam se Irske. :ROFLMAO: Komentirali su da ne žele više pobjeđivati jer nemaju para organizirati. Nakon toga potpuni fijasko Irske na Eurosongu. Stvarno vrijedi onda pazi što želiš. 🤔

Pobjednička pjesma baš bezveze. Početak mi dobar, vizualni dio nastupa dobar, pjesma bezveze.

A ček je li bitno da li su bili u Rusiji ili na Krimu u poslednji par godina? Šta se uzima u obzir?

Uh sto volim sto nije pobedila favoritkinja.
Meni je pobednicka pesma kul, nije nista impresivno, ali #prija. Nastup jako dobar i kreativan, nadam se da ga nece previse menjati za Liverpul (ako uopste i odu tamo zbog diskvalifikacije 😪)

A ček je li bitno da li su bili u Rusiji ili na Krimu u poslednji par godina? Šta se uzima u obzir?

Ja mislim sve to. Posebno u ovoj i ovakvoj sadašnjosti. Setite se 2019.

Anyway, Ukrajinci bili i ostali Ukrajinci..

Čudno što su ovo izabrali. Sigurno jedna od slabijih pjesama koje su poslali.

Ne verujem. :D
Nezavisno od toga da li idu ili ne, pesma je za TOP10, mada bih volela da budu TOP5.

Pa sve zavisi od situacije. Mada ovo je baš pjesma za ispod 20. mjesta u finalu. Stefanija je makar imala nešto.

Ama baš nikakav utisak na kraju ne ostavlja. Zanimljiv nastup ali pesma mlaka. Mada sa ovog izbora mi se ništa nije dopalo, samo da ne pobede i to je to.

Ma šalim se, ove godine neće smeti da diskvalifikuju pobednika ni u ludilu jer crnac pardon ukrajinac pobedio tako da i u kosmos da je bio a ne na Krim tj. Rusiju, pobednik ostaje 100% ovog puta. 🤝
P.S. Ipak je crnja uvežena kapitalna investicija Vidbira ove godine a ni najmanje slučajno. Ipak je to made in anglosaksonija (UK ili USA). Potrebno je prikazati svetu koliko je Ukrajina uprkos svemu ,,napredovala" a ujedno i odana zapadnom svetu. Crnac pa još na engleskom za Ukrajinu ma daaaaajjj 😁😁😁 nakon godina forsiranja ali zaista odličnog spoja etna i popa ili čistog etna na maternjem jeziku a gde im kapu skidam i gde su kraljevi i bez konkurencije. 👍

Last edited:
Back