ua Ukrajina 2023: TVORCHI - Heart Of Steel

Pa da, ali to lingvistički nije tačno, to nije to.. 🤷‍♂️
Pa lingvistički nije tačno ni da šest ex yu republika govori na šest različitih jezika ili da postoji moldavski jezik... no dobro. 😂🤣

Btw, i ja sam čuo da neki Švajcarci govore o švajcarskom jeziku, ali tu se prevashodno misli na dijalekat.

Pa lingvistički nije tačno ni da šest ex yu republika govori na šest različitih jezika ili da postoji moldavski jezik... no dobro. 😂🤣

Btw, i ja sam čuo da neki Švajcarci govore o švajcarskom jeziku, ali tu se prevashodno misli na dijalekat.
Veruj mi ljudi o kojima pričam ne znaju ni šta znači "dijalekat"..

Pa i za engleski se katkad može čuti "British" ili "American". Jezik u suštini jeste isti, ali razlike u govorima su enormne, od različitih reči za istu stvar do različitog izgovora istih reči, toliko da se ti govornici između sebe ponekad ne sporazumeju

Zanimljivo je da je top 3 ovogodisnjeg Vidbira ucestvovao i famozne 2020.

Tvorchi je bio cak i favorit kod bukmejkera ali su zavrsili na poslednjem mestu i zalili se da im je ozvucenje bilo lose.

Jerry Heil je pevala pesmu Vegan, znatno drugaciju od ovogodisnje. Meni je ona inace generalno kul i voleo bih je na ESC. Drago mi je sto posle 3 etna menjaju zanr.

Krutya je takodje ucestvovala, nastupila je sa harfom i tad je tvrdila da je nezadovoljna svojim nastupom

Vrlo sam iznenađen da Jerry nije pobedila, ali ipak je ovo Ukrajina. Mislim da pištaljka još uvek nije svirala kraj. Ali ako pak ostanu predstavnici, ne vidim ih kao pobednike.

Report prosleđen.
Uspeo si u životu

Vidim koordinisani i sinhronizovani 'govori mržnje' (ko o čemu baba o uštipcima) za moj post odnosno mišljenje, a verovatno i nisam jedini koji sam vam na meti... Ako ste stvarno mislili da kad sam mislio na američki jezik da sam mislio ozbiljno...

Zapitajte se dobro što je Josipa pobegla...

harry potter GIF

Polako… Daleko je mart. A ne bi me čudilo da i novu pesmu prvi put izvedu na koncertu u Amsterdamu.

Šta je ovde smešno? Pa od njih se ni ne očekuje da išta prođe kako treba.
Kad samo setim sage iz 2010, pa 2011, a o 2019. da ne govorim.

Još nisu promenili pesmu :unsure:

Izgleda da i neće, za divno čudo. :D Kažem u svetlu skandala i dešavanja iz ranijih godina. Navodno je kao pokušala da ih diskredituje drugoplasirana, ali ipak nema ništa od diskvalifikacije. Čak se i uveliko priča o revampu.

Nije ovo tako ni loose, malo zvuci demo ali cujem da ide revamp. Ove godine su pobedeili zbog televotinga sledece idu na ziri

Back