ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Kontam da ima fanova ovoga, ali ovo nema teoretske šanse da bi ušlo u finale da je poslala recimo Irska. Ovako će proći, a u finalu bog sveti zna. Zavisi u kojoj fazi bude rat :LOL:
Baš se ne slažem. Ovo je produkcijski odlično, struktura je zanimljiva i bend ima jaku estetiku. Nije neki bezličan bend niti zvuk.

Meni je fascinantno da ESC kanal nema problem da strimuje NF od pet sati, dok za neke druge NF ne moze zbog tehnickih problema i ostalih gluposti. Neka budu bar malo manje ocigledni :cautious:

Teško mi je zamislit da Ukrajina nije imala bolju pjesmu od ove, baš me zanima sad koliko će ovo čudo dobit tvt bodova u finalu

Meni se ovo sviđa 🫣
Ali ovo mi je pesma više za FSC nego za ESC (ako to ima nekog smisla)
Naravno da će ovo visoko jer je Ukrajina, ali više bih voleo da je neko "nebitan" ovo poslao, kao što reče Pokahontas Irska, ili Letonija,.. i onda bi rezulatat (kakav god da je) bio realan.

U jbt sta je ovo. Kakav je ovo engleski u mojoj ukrajini ?!?!?!

Pesma k'o bundeva. Ko voli - voleće, kome se ne sviđa džaba sve.

Ja ovo stvarno ne mogu da zamislim u finalu, čak i ako uzmem u obzir i dalje aktuelne okolnosti.

Ovo da ide za Maltu, završilo bi sa jednocifrenim brojem bodova u polufinalu, a za Ukrajinu će biti 200+ 😒

I da je pesma loša ja bih glasala jer bi mi bilo užasno teško zamisliti kako bi se osećala osoba koja jedina u istoriji nije kvalifikovala svoju zemlju u finale, još u ratu. Doživotna trauma.

Slažem se sa većinom stavova, ovo je zaista nešto što ne bi bilo ni najmanje konkurentno za ESC finale za bilo koju drugu zemlju osim za Ukrajinu i Izrael. Verovatno je neću poslušati više do samog polufinala i bez sumnje je najgora pesma koju su ikada poslali.

Back