ua Ukrajina 2025: Ziferblat - Bird of Pray

Piše na prvoj strani ove teme šta to znači. Direktno su odabrali 9 finalista, a sada publika od preostalih 10 bira jednog dodatnog finalistu putem Diia aplikacije. Glasanje traje od danas do 17. januara kada ćemo imati kompletni spisak finalista.

Od najozbiljnije pripremljene države na ESCu, sa velikim hitovima 2000tih, sa najboljim nastupima, pesmama, pevačima…postali su jedna obična ratna propaganda na ESCu, smučili su mi se, jadno je, da se država gubi, da narod nestaje, najsiromašnija zemlja u Evropi ali zato se učestvuje na ESCu, fuj, fuj, teška fujčina.

Nekako ne mogu zamislit da Ukrajna posalje pjesmu tipa slo mo, fuego i sl sad u tijeku rata. Više im trenutno pašu ovakve pjesme koje salju da zadrzite taj osjecaj jedinstva koji svi znamo kakav je tokom rata. S druge strane, dobre su im pjesme, čak i Majka Tereza koju sam hejtao s početka, ali nastup je pokidao. Bar nije krinđ kao uragan iliti oktobarska kiša

“Ne znaju šta će sa parama”, pa hajde da ih trošimo po ESCu . Tuga

Na osnovu isecaka, tesko da ce mi sta biti izraziti favorit, da mi je bas odlicno. Izdvojili su mi se Molodi i Vlad Sheryf, za sada.

Pa na osnovu ovih isečaka skoro sve zvuči jako nebitno, Khayat razočaravajuć. Ona devojka iz druge šanse, što je otišla za San Marino, zvuči bolje od svih ovih finalista.

Neshvatljivo mi je kako nisu odabrali Grisanu za top 10, to je jedino što mi se izdvojilo na keca. Posle njihovih prošlogodišnjih predstavnica sve ovo mi je za zaborav. 🥲

Nakon preslusanih celih pesama i kod mene je slabasan utisak.
Molodi mi se jedino ovako dojmilo da mi moze biti odlican izbor. Ali i to mi je na klimavim nogama. Mada sta god da posalju, proci ce veoma dobro.

post pank na ESC 🙏

ovako ostalo pesme iz wildcarda bolje od direktnih finalista

Poslušao sam pesme i meni je iskreno prilično dobar izbor, dosta jači nego prošle godine iako nema jedne pesme koja se izdvaja kao Marija Tereza.

Ove 4 su mi dobre:

Masha Kondratenko - No time to cry
Ziferblat — Bird of pray
KRYLATA — STAY TRUE
KHAYAT — HONOR

Uz dobar nastup, eto ih ponovo u top 10.

Shvatili Ukrajinci da ove godine tron moraju da prepuste Svedskoj, pa ce se sledece godine vratiti u trku za pobedu

Back