To je do RTS-a i naše konkurencije. Naši izvođači se promovišu, a Ukrajinci žele da idu na ESC (velika razlika). Ukrajina jeste u dobroj meri pobedila zbog politike (2 od 3 puta), ali itekako ima tu i drugog doprinosa.Bacio sam pogled na nekoliko nastupa i uglavnom su mi se dopali. Trude se da to izgleda lepo, kreativno i dobro izrežirano. Scena mi se jako dopada, lepo se snima i sviđa mi se što je publika sa skoro svih strana.
Nekako ružan osećaj da zemlja u takvom stanju ima bolju produkciju i kreativnije nastupe od nas.
Joj bas sam i ja o tome razmisljala veceras. Kakvi su nama onda izgovori ako oni u ratnom stanju ovako napraveNekako ružan osećaj da zemlja u takvom stanju ima bolju produkciju i kreativnije nastupe od nas, glupo je reći ljubomoran sam, ali da, jesam malo na te tehničke stvari.
Pa kako tako? Oni su bili domaćini kad je pobedila jedna jedinstvena i neponovljiva Hellena Paparizou i to te nestvarne, neprevaziđene i neponovljive 2005 godine.Unistili su mi onu staru Ukrajinu iz 2000tih, kao najbolju zemlju na ESCu. Tako da bilo sta da posalju danas, dobro, lose, odlicno, slabo, apsolutno me ne zanimaju vise.