ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

Kakav ispuš Jerry Heil, da nije čak ni druga 😭
Sviđa mi se pobednička pesma, ali mi fali neka bolja kulminacija da bi to bilo to.

Leleka i Lelek na ESC 2026 kao dve numere "Warrior" na ESC 2015 🤣

LAUD najbolji performer i najinteresantniji vokal, al ova pesma mu je bila baš smorulja.

Bacio sam pogled na nekoliko nastupa i uglavnom su mi se dopali. Trude se da to izgleda lepo, kreativno i dobro izrežirano. Scena mi se jako dopada, lepo se snima i sviđa mi se što je publika sa skoro svih strana.
Nekako ružan osećaj da zemlja u takvom stanju ima bolju produkciju i kreativnije nastupe od nas, glupo je reći ljubomoran sam, ali da, jesam malo na te tehničke stvari.

Bacio sam pogled na nekoliko nastupa i uglavnom su mi se dopali. Trude se da to izgleda lepo, kreativno i dobro izrežirano. Scena mi se jako dopada, lepo se snima i sviđa mi se što je publika sa skoro svih strana.
Nekako ružan osećaj da zemlja u takvom stanju ima bolju produkciju i kreativnije nastupe od nas.
To je do RTS-a i naše konkurencije. Naši izvođači se promovišu, a Ukrajinci žele da idu na ESC (velika razlika). Ukrajina jeste u dobroj meri pobedila zbog politike (2 od 3 puta), ali itekako ima tu i drugog doprinosa.

Nekako ružan osećaj da zemlja u takvom stanju ima bolju produkciju i kreativnije nastupe od nas, glupo je reći ljubomoran sam, ali da, jesam malo na te tehničke stvari.
Joj bas sam i ja o tome razmisljala veceras. Kakvi su nama onda izgovori ako oni u ratnom stanju ovako naprave

Očekivan pobednik, pesma kao pesma nije loša, ali je daleko od konkurentne ESC pesme. Nekako sam navikao da ih uvek gledamo u vrhu, te ih više ne doživljavam u tom takmičarskom smislu, ali je glupo što nekom drugom nezasluženo zauzimaju mesto tamo. Mislim, kad smo ih prošle godine gledali u top 10 i kao pobednike u pf-u, šta reći. 💀

Unistili su mi onu staru Ukrajinu iz 2000tih, kao najbolju zemlju na ESCu. Tako da bilo sta da posalju danas, dobro, lose, odlicno, slabo, apsolutno me ne zanimaju vise.

Unistili su mi onu staru Ukrajinu iz 2000tih, kao najbolju zemlju na ESCu. Tako da bilo sta da posalju danas, dobro, lose, odlicno, slabo, apsolutno me ne zanimaju vise.
Pa kako tako? Oni su bili domaćini kad je pobedila jedna jedinstvena i neponovljiva Hellena Paparizou i to te nestvarne, neprevaziđene i neponovljive 2005 godine.

Pa sad kad ponovo poslusam, lepa je baladica ali u delovima i malo bućkuriš. Ima prostora da se nastup doradi.

Njen izgled mi se ne svidja.

Sad poslušah pobjedničku pjesmu, dopada mi se ovaj indie-folk vajb u pjesmi, ali realno pjesma je nonevent. Za sad na četvrtom mjestu kod mene.

Back