Ne znam da li sam dobro razumeo, ali izgleda da Ukrajina ima problema sa budzetom za stejdzing. Nesto sam procitao izjavu Leleke da su trenutno u potrazi za novcem
Ova pesma ima neku i interesantnu umetničku notu, ali nije nimalo pitka i to joj je problem. Strofe mi previše odu u neki muzički new-age fazon, ali onako baš "tacky". Ovaj deo na ukrajinskom, koji bi verovatno trebalo da ima ulogu refrena, mi je super i šteta što nije izraženiji jer čim se vrati u onako prilično ljigave, milozvučne strofice me opet smori.
Nekako nemam nikad želju da je pustim ponovo. Kao da mi to bude na silu i neko opterećenje.
Za razliku od prošle godine, ova pesma mi se poprilično svidela. Mogao bih reći i da mi je guilty pleasure. Sve što sam ranije pisao o političkoj pozadini svega i dalje stoji ali, što se pesme tiče, ovde mi neće smetati top 10 rezultat.
Duplo više emocija da pokaže dok peva i to je sve što može da uradi da digne ovakvu pesmu. Pogotovo na onom kraju. Meni ovo, bez da vidim onaj kraj pesme, ne vuče na top 10.
Nažalost zauzeće nekome mesto u finalu. Toliko je pesma dosadna i njena pojava, ne znam. Doduše ovo ne izgleda loše ali meni je jako odbojna. Bilo bi lepo da odmore od finala ali se to neće desiti
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.