ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym

Ne znam da li sam dobro razumeo, ali izgleda da Ukrajina ima problema sa budzetom za stejdzing. Nesto sam procitao izjavu Leleke da su trenutno u potrazi za novcem

Ova pesma ima neku i interesantnu umetničku notu, ali nije nimalo pitka i to joj je problem. Strofe mi previše odu u neki muzički new-age fazon, ali onako baš "tacky". Ovaj deo na ukrajinskom, koji bi verovatno trebalo da ima ulogu refrena, mi je super i šteta što nije izraženiji jer čim se vrati u onako prilično ljigave, milozvučne strofice me opet smori.
Nekako nemam nikad želju da je pustim ponovo. Kao da mi to bude na silu i neko opterećenje. :D

Obrada "Baller" (Abor & Tynna)

Za razliku od prošle godine, ova pesma mi se poprilično svidela. Mogao bih reći i da mi je guilty pleasure. Sve što sam ranije pisao o političkoj pozadini svega i dalje stoji ali, što se pesme tiče, ovde mi neće smetati top 10 rezultat.

Duplo više emocija da pokaže dok peva i to je sve što može da uradi da digne ovakvu pesmu. Pogotovo na onom kraju. Meni ovo, bez da vidim onaj kraj pesme, ne vuče na top 10.

Nažalost zauzeće nekome mesto u finalu. Toliko je pesma dosadna i njena pojava, ne znam. Doduše ovo ne izgleda loše ali meni je jako odbojna. Bilo bi lepo da odmore od finala ali se to neće desiti

I meni je lepa pesma i voleo bih da prođe u finale. Iako mislim da je Džeri trebala da ide.

ua Ukrajina 2026: LELÉKA - Ridnym
Back