Doctor Who
Ekspert

Slicno se osecam, s tim sto imam jos pesama koje zelim da posaljem zbog licne satisfakcije i jos par "dostignuca" koja me motivisu. Preskakacu izdanja gde ne mogu u potpunosti da se iskazem, jer je velika razlika za mene kada saljem 100% moje artiste i one koji samo u nekoj meri zadovoljavaju moje kriterijume. Uglavnom cu pratiti to kako se osecam i naci neki balans, ali cu sigurno izbegavati ucestvovanje tek da ucestvujem bez ikakvog hajpa, jer mi se to desavalo ove sezone.E ovako, pošto se nakon specijala povlačim sa FSC - a verovatno zauvek, želim za kraj godine dati omaž forumašima koji su najviše podržali moje predloge
Iza sebe imam mnogo učešća, lepih uspomena i 3 pobede na koje sam jako ponosan. Sve što sam želeo ostvario sam, iza sebe imam tri organizacije (mogle su biti bolje) ali i kao takve ostavile su traga. Istražujem neke nove hobije i ne želim više da učestvujem samo da bi se reklo, a to je kod mene slučaj jako jako dugo, i ne vajbujem više sa ovim takmičenjem kao pre. Videh i da je Storm napisao da će učestovati povremeno, pa možda se i ja predomislim i uradim isto ali mislim da je sada ovo konačna odluka pa zato ovo sve i pišem.
Veliko hvala @Endrega @Nije sve tako sivo @Majsta94 @Miki @Stefan28 @Ro97 @Stole @storm @Replay @Dežurni koji su od početka mog učestvovanja najviše podržali moje predloge visokim poenama
(7p - 12p)
View attachment 39898
Takođe ništa manje nisam nagradio ni ja @Stole @Stefan28 @Majsta94 @Miki @Leo Cezar @creature @Replay @Dežurni @Tinte
(7p - 12p)
View attachment 39900
Ovo je top 10 u oba smera. Hvala vam na zabavi koja je trajala za mene skoro 4 godine ali vreme je da uživam u nekim novim stvarima.
Što se 2025. godine tiče imam 7 finala, 11 polufinala, i jednu pobedu. Nisam najzadovoljniji statistikom ali dobro, bilo je tu i nekih dobrih predloga sa moje strane.
Imam ispisanu detaljnu statistiku za sve forumaše i svoja učešća ali nema potrebe da kačim i davim ljude time. Iza sebe imam 57 učešća (ne računajući specijale) 32 polufinala, 25 finala i tri pobede. Top 10 - 12 puta a Top 5 plasman svega 4 puta.
Meni je mnogo žao i mogu slobodno da kažem da si jedan od potcenjenijih forumaša i zaslužio si više pažnje na FSC - u. Sećam se koliko sam uživao u 2022 - oj, 2023 - oj pa delom i 2024 - oj godini na ovom takmičenju, semafori, zajednička slušanja, glasao sam sa uživanjem a sada samo gledam da odradim “obavezu” a hobi ne treba biti obaveza, niko nas puškom ne tera da učestvujemo. Rezultatima sam manje - više zadovoljan ali sam nažalost izgubio interesovanje da učestvujem na dalje. Sve je to ok i legitimno. Ako ikada poželim da se vratim vratiću se ali ne treba ništa raditi na siluSlicno se osecam, s tim sto imam jos pesama koje zelim da posaljem zbog licne satisfakcije i jos par "dostignuca" koja me motivisu. Preskakacu izdanja gde ne mogu u potpunosti da se iskazem, jer je velika razlika za mene kada saljem 100% moje artiste i one koji samo u nekoj meri zadovoljavaju moje kriterijume. Uglavnom cu pratiti to kako se osecam i naci neki balans, ali cu sigurno izbegavati ucestvovanje tek da ucestvujem bez ikakvog hajpa, jer mi se to desavalo ove sezone.
Hvala!Meni je mnogo žao i mogu slobodno da kažem da si jedan od potcenjenijih forumaša i zaslužio si više pažnje na FSC - u. Sećam se koliko sam uživao u 2022 - oj, 2023 - oj pa delom i 2024 - oj godini na ovom takmičenju, semafori, zajednička slušanja, glasao sam sa uživanjem a sada samo gledam da odradim “obavezu” a hobi ne treba biti obaveza, niko nas puškom ne tera da učestvujemo. Rezultatima sam manje - više zadovoljan ali sam nažalost izgubio interesovanje da učestvujem na dalje. Sve je to ok i legitimno. Ako ikada poželim da se vratim vratiću se ali ne treba ništa raditi na silu![]()