rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa to je period kad ja Anja otisla kao sefica delegacije. Bila je od 2004-2009.

Vratila se 2017e i imala dobru ideju, strani autor, moderan nastup, bek vokali iza scene konacno, uzet reditelj koji je uradio onaj iconic nastup za Crnu Goru ali na kraju sve ispalo mess nazalost.

Na kraju izlobirala da se vrati festival i rezulat znamo.

Da se setimo još malo Tijanića. Nekad je znao i da pretera.

Zašto treba da se plaća pretplata?

Ali naziv utiska: "Pošto košta da ne liče na tebe?" :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Imam osecaj kao da sedim u lokalnom salonu sa peskirom na glavi i citam Gloriu dok cekam svoj red, a frizerka sa cigarom (pola pepeo, pola cigara) przi kosu nekoj nesrecnici i komentarise Beoviziju (naglasak na Beoviziju, ne PzE).
"Mislim, OK, ljudi izgleda to vole. Ne kazem ja da je to odmah lose, samo ja volim kad je pesma pesma, znas. Znas mene, volim da se cuje glas, da ima neka poruka. Ovo nista ne razumem, ali to je valjda sada moderno", dok pepeo uredno upada izmedju celofana na kosi ove jadnice.

I dalje jedna od najjacih izjava ove sezone je @FFM kad je rekao ne znamo da li je Baloš gej ili samo Novosadjanin lol
To je bilo za Borisa, molicu lepo. Nisan bio video izjavu da je decko strejt, pa sam samo lepo objasnio svoj bias.
To je kao kad vidis bilo kog predstavnika Italije, pa se sokiras kad ti neko kad ti neko kaze da on voli i zene.

Da se setimo još malo Tijanića. Nekad je znao i da pretera.

Zašto treba da se plaća pretplata?

Ali naziv utiska: "Pošto košta da ne liče na tebe?" :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Pa dobro, nije baš često preterivao. Samo je napesničio 2 LDP-ovca. A i često je voleo da potkači pokojnog Vladana "reš-tostovanog i prepečenog ministra" Batića:
Zato predlažem srpskim naučnicima da u eksperimentima pacove zamene Vladanom. Prvo, Batić je spreman da uradi stvari na koje pacov nikad ne bi pristao. Iz moralnih obzira. Drugo, zabeleženi su slučajevi da se naučnici emotivno vežu za pacove. To je sasvim isključeno kad je u pitanju Vladan.
Nije ni Vladan bio ništa manje kreativan pošto ga je u povratnom pismu nazvao "baba-serom, seronjom, zombijem iz Podujeva i čovekolikim mutantom bez mozga kojeg treba predstavljati na seoskim vašarima". Pa mu se Tijanić svetio tako što bi pustio operu dok Batić priča u Skupštini. Ali to i nije ESC tema, pa ćemo se vratiti na Tijanića.

Tijanić je inače imao i skandal sa vlasnikom TV Palme, kada ga je Vujović podjebavao tako što je njegovu glavu montirao na vrh penisa i prikazivao na kanalu Palma. Zbog toga je i Vujović dobio batine od Tijanića i to na samom suđenju.

Au, kakav je to lik bio. Lud ko struja.

Back