rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Sto se Luke tice on meni nije bio prvi izbor vec Balos, ali mi je bio u top 5 tako da sam ok sa tim sto on ide.
Sto se tice finala, msm da vrv ide, e sad sta ce tamo uraditi sve zavisi od toga kalo urede nastup, ako bude na nivou kao na pze sto je samo ok onda ce biti nisko, a ako ga utegne onda moze visoko da ide...
Ali opet znajuci evroviziju moze svasta da se desi, pa i da ostane u pf.

I ajde ljudi malo manje drame kad neko kaze nesto sto se vana ne svidja...
Msm sve dok ne sile to svoje misljenje drugoma nema razloga za dramu

Mislim da će SMSS biti jedna od naših najslušanijih pesma na Spotify-u, ako ne i najslušanija. Baš sad proverih, juče je je bila na oko 100k streamova, danas već na 150k što je za početak super jer naše pesme nikad nisu najbolje prolazile na ovoj platformi.

Ma sta ste napali Majsticu zato sto ima osecaj da ispadamo, ima covek pravo na svoje misljenje. Ionako oduvek potcenjuje Luku, a pogotovo u poslednjih mesec dana kada je konstantno pricao da ce biti treci na PZE. Polako ljudi, zapusice mu Luka usta i u maju ☺

Meni samo brine njegov glas uzivo, koji je malo drugaciji u odnosu na snimljenu verziju. Bas se slabo cuje. Inace sve ostalo je superiska.

@omikron On je ranije bio muzički urednik Beovizije i PZE-a, tako da je svakako upućen u Evroviziju. Nije deda, u 40-im, suprug Mari Mari...

2feS3Su.jpg

Pisao joj je ovu pjesmu:

Ne postoji teoretska šansa da ne uđemo u finale.

I aj više sjašite sa dijaspore, treba da se fokusiramo na širu publiku i da nas boli đon da li se Marinku iz Švajca sviđa Luke Black ili bi on rađe neku patetiku o zavičaju.

Back