rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa čak je i za Vlahovića nakon svih tuđih žena krenula priča ma nije on ni sa čijom ženom to je sve da se zamaskira da je on gej hahahh

Da nastupamo u drugom polufinalu, Luka bi 'ladno mogao konkurisati i za prvo mjesto u istom s obzirom da je velika većina pjesama raspad sistema a prolazak bi se svakako podrazumijevao, u ovom slučaju mislim da svakako idemo dalje i ne dovodim u pitanje kvalifikaciju samo što naravno nikom nije svejedno jer je opaka konkurencija... Iako smo zbog ogromnog boost-a i kod nas do tad neviđenog hajpa koji je pratio Konstraktu prošle godine od Beograda do Torina svi bili ubjeđeni da je sigurni finalista ali sve dok nas nisu prozvali kao posljednje duša nam je bila u nosu, ko kaže da je bio ''lagan'' taj laže!

Irska, Letonija i Malta nema teoretske šanse da skupe više na televotingu od nas, isto čisto sumnjam i za Holandiju i Švajcarsku da će se proslaviti (ovim sistemom su svakako jedne od najosakaćenijih) a to je već 5 potencijalnih zemalja koje bi mogle ispasti, Azerbejdžan i Izrael mi iz nekog razloga sve više vuku na flop iako pjesme još nisu izašle a i Hrvatska bi trebala biti ispod nas tako da bi Crni Luk baš morao sam sebi pucati u nogu u live-u pa da ispuši u konkurenciji od 15 država od kojih 10 ide dalje!

Jeste tačno da smo i 2013. i 2017. godine imali masu dijasporskih država sa nama u grupi pa flopnuli, ali kao prvo Moje 3 su se samouništile onim nakaznim stajlingom koji je bio genocid za oči (da su sačuvale kostime sa Beosonga vjerovatno bi bile u finalu), dok je Tijana sa bazičnom pjesmom na engleskom koja je prva nastupila bila gotovo neprimjetna pa otud 12 samo od publike iz Švajcarske (da je nastupila nešto kasnije kontam da bi se provukla no nebitno).

Mi svakako imamo te maksimalne dijasporske glasove od Hrvatske i Švajcarske ma šta god poslali, s tim što bi u slučaju da idu tipa Zejna ili Princ mogli samo na njih da računamo kao siguricu a od ostatka manje-više da se oprostimo dok u ovom slučaju pruža nam se mogućnost da dobijemo lijepe bodove i od drugih random država (kao što je Konstry lani zakucala sa 12-icama od Češke do Gruzije), imam osjećaj da će se ''Samo mi se spava'' Skandinavcima baš svidjeti jer vidim da ga dosta Finci hvale u komentarima al' otom-potom, biće to sve dobro! :geek:

Da nastupamo u drugom polufinalu, Luka bi 'ladno mogao konkurisati i za prvo mjesto u istom s obzirom da je velika većina pjesama raspad sistema a prolazak bi se svakako podrazumijevao, u ovom slučaju mislim da svakako idemo dalje i ne dovodim u pitanje kvalifikaciju samo što naravno nikom nije svejedno jer je opaka konkurencija... Iako smo zbog ogromnog boost-a i kod nas do tad neviđenog hajpa koji je pratio Konstraktu prošle godine od Beograda do Torina svi bili ubjeđeni da je sigurni finalista ali sve dok nas nisu prozvali kao posljednje duša nam je bila u nosu, ko kaže da je bio ''lagan'' taj laže!

Irska, Letonija i Malta nema teoretske šanse da skupe više na televotingu od nas, isto čisto sumnjam i za Holandiju i Švajcarsku da će se proslaviti (ovim sistemom su svakako jedne od najosakaćenijih) a to je već 5 potencijalnih zemalja koje bi mogle ispasti, Azerbejdžan i Izrael mi iz nekog razloga sve više vuku na flop iako pjesme još nisu izašle a i Hrvatska bi trebala biti ispod nas tako da bi Crni Luk baš morao sam sebi pucati u nogu u live-u pa da ispuši u konkurenciji od 15 država od kojih 10 ide dalje!

Jeste tačno da smo i 2013. i 2017. godine imali masu dijasporskih država sa nama u grupi pa flopnuli, ali kao prvo Moje 3 su se samouništile onim nakaznim stajlingom koji je bio genocid za oči (da su sačuvale kostime sa Beosonga vjerovatno bi bile u finalu), dok je Tijana sa bazičnom pjesmom na engleskom koja je prva nastupila bila gotovo neprimjetna pa otud 12 samo od publike iz Švajcarske (da je nastupila nešto kasnije kontam da bi se provukla no nebitno).

Mi svakako imamo te maksimalne dijasporske glasove od Hrvatske i Švajcarske ma šta god poslali, s tim što bi u slučaju da idu tipa Zejna ili Princ mogli samo na njih da računamo kao siguricu a od ostatka manje-više da se oprostimo dok u ovom slučaju pruža nam se mogućnost da dobijemo lijepe bodove i od drugih random država (kao što je Konstry lani zakucala sa 12-icama od Češke do Gruzije), imam osjećaj da će se ''Samo mi se spava'' Skandinavcima baš svidjeti jer vidim da ga dosta Finci hvale u komentarima al' otom-potom, biće to sve dobro! :geek:
Slazem se, ali Letonija moraaa u finale…😣😣😣

Kad smo kod Moje 3, nikad nisam razumeo zašto je kostim menjan? Koji je bio razlog kad je kostim sa Beosonga bio odličan, ne samo dizajnerski već se i uklapao u temu pesme.

Koliko se sećam, hajp je bio da je dizajner neki naš koji je uspeo u svetu i radio za Lejdi Gagu, i najavljivali su te kostime kao čudo neviđeno...

Očigledno niko nije pomislio da ono što može da iznese Lejdi Gaga, možda nije za Nevenu Bo i Mirnu :LOL:

Sećam se samo da je Šerifovićka rekla za kostime da je ideja dizajnerke bila da liče na leptira.

Bukvalno iščupan snimak sa Leom od ranije gde je to rekao kao foru, a ovi naravno bukvalizovali i dramatizovali naslov. Potpuno je nebitno da li je fora bila fora na stvarno stanje ili ne, kružio je i isečak iz nekog Vojaževog lajva na mrežama gde je sa smrtno ozbiljnom facom rekao "ja sam gej, stvarno" lol
To sam i ja mislio, ali onda kliknes na video i shvatis da je objavljen juce.
Odmah da naglasim - inace ne koristim TikTok, pa ne znam jesam li nesto omasio

Kostime za Moje 3 je radila Ana Ljubinković. I tada, a i danas jedna od naših najuspešnijih dizajnerki.
Nisu rađeni posebno za nastup. Uzeti su iz njene tada već postojeće kolekcije.
Najnesrećnija okolnost je bila što ih je bilo 3, a tako ekscentrični kostimi mogu da prođu možda samo kao kostim za lead-pevačicu u nekom konceptualno odgovarajućem nastupu uz umerenije stilizovanu pratnju na sceni (ili potpuno bez pratnje).
Ovako je izgledalo užasno loše.

To ne umanjuje talenat Ane Ljubinković, koja se prečesto i nezasluženo pljuje (obično samo kao ona luda dizajnerka, bez navođenja imena).

RTS je taj koji je ubrljao sve što se moglo ubrljati.

Kostimi na domaćem izboru su takođe bili tragično loši.

To sam i ja mislio, ali onda kliknes na video i shvatis da je objavljen juce.
Odmah da naglasim - inace ne koristim TikTok, pa ne znam jesam li nesto omasio
Ma svakako mislim da je cela priča manje bitna nego što ovde razglabamo (jer svima je već poznat taj klikbejtovski pad dramatičnosti iz naslova u stvarnom sadržaju članka, plus kao da već nismo imali predstavnike kojima se vrlo pričalo o seksualnoj orijentaciji lol) ali definitivno je video (sa YT, Lein) stariji jer je tu plavokos, a kao što rekoh iščupan je taj isečak iz njega i onda stavljen juče na tiktok.

Nego, kad smo već kod reakcije stranaca, neko je spomenuo da bi se ovo moglo svideti Skandinavcima...

Pogodite koja se naša pesma takođe veoma svidela Skandinavcima (od Finske dobila 12 poena, od Švedske i Norveške po 10) i koji je rezultat postigla...

Back