Offtopic

ne nego će biti amrički :ROFLMAO:..pa ako ne veruješ tekstu imaš valjda SVOJE OČI i UŠI... zaboga nemoj se toliko ponižavati
Ma u šta da poverujem? U onu predstavnicu? Realnije mi deluje gluma iz Igre sudbine nego ovo. Sigurno će Ukrajinski vojnici da se okrenu protiv svoje države dok im Rusi uništavaju glavni grad i ubijaju narod.

Gradonačelnik Harkova priprema građane za predaju grada

https://t.me/rusvesnasu/14883

Ovako gradonačelnik Harkova Igor Terehov priprema građane da pregovaraju sa ruskim trupama kada uđu u grad.

Na mrežama su se pojavili snimci njegovog razgovora sa stanovnicima Harkova.

„Šta moramo da uradimo? Pa mora postojati dogovor. Treba da budete sigurni da niko od ljudi neće da bude povređen “, objašnjava Terehov prisutnima.

Primeri mnogih gradova i mesta su pokazali da tamo gde je ruska vojska ušla, a ukrajinska otišli, vlada red i tišina.

Jedan od primera je gradonačelnik Kupjanska – grada u blizini Harkova. Sada je tamo tiho i bezbedno – ulicama patroliraju ruska vojska i policija grada (Ukrajinci), a narod se od sutra vraća na posao, u škole, deca u vrtiće.

Stefen 28

Ono, jel si ti to sad nešto rekao ili ja čujem neki cvilež ...

Dečko ti bi trebao da se zabrineš ozbiljno za sebe.
Šta ćeš reći za određeni broj dana kad sada 101 % autentičnim snimakama ne veruješ ,a američkim tekstvima bez ijdnog video dokaza il inekog drugog slepo veruješ .
Ja ne znam kako se to stanje zove ali da loše utiče na psihu čoveka evo iz tvog primera to je evidentno.

Last edited:
Ovaj Telegram kanal se zove rusko proleće i to mi je bilo dovoljno.

Inače, obožavam Telegram, najbolja aplikacija za dopisivanje. Na poslu nam je glavna za komunikaciju.

Telegam je danas jedino necenzurisano slobodno glasilo u svetu, masovno korišteno na sve 4 strane sveta.
Ima na stotine miliona korisnika.

Ovo gore je toliko fejk da je mučno čitati. Sretno mališanima u vrtiću sutra! 🤡

Nego, ukrajinska ambasadorica u SAD-u je izjavila da Zelenskij sigurno neće biti dio delegacije koja će pregovarati s Rusijom na bjeloruskoj granici. Ostaje za vidjeti tko će ići tamo.

Bome, sutra će biti užasan dan ponovo. Samo nek se nekako urazume svi i postignu nešto pa da ovo sve stane

Stefen 28

Ono, jel si ti to sad nešto rekao ili ja čujem neki cvilež ...

Dečko ti bi trebao da se zabrineš ozbiljno za sebe.
Šta ćeš reći za određeni broj dana kad sada 101 % autentičnim snimakama ne veruješ ,a američkim tekstvima bez ijdnog video dokaza il inekog drugog slepo veruješ .
Ja ne znam kako se to stanje zove ali da loše utiče na psihu čoveka evo iz tvog primera to je evidentno.
Imam lično prijatelje u Ukrajini koji su bolje upućeni u situaciji nego ti, američka tekstovi i ruski propagandni snimci. Niko nije srećan što ih Rusija bombarduje, napada sa svih strana, što im ljudi umiru i niko se ne okreće na stranu Rusije. Ne brinem se ja za sebe, ali se brinem za našu državu jer nažalost takvih poput tebe i onih što skandiraju sa ruskim zastavama ima previše.

Ovo gore je toliko fejk da je mučno čitati. Sretno mališanima u vrtiću sutra! 🤡

Nego, ukrajinska ambasadorica u SAD-u je izjavila da Zelenskij sigurno neće biti dio delegacije koja će pregovarati s Rusijom na bjeloruskoj granici. Ostaje za vidjeti tko će ići tamo.

Bome, sutra će biti užasan dan ponovo. Samo nek se nekako urazume svi i postignu nešto pa da ovo sve stane
Pa za razliku od vaše fašističke propagande ovde jasno vidimo sa video priloga šta se dešva na terenu i da se ukrajinska vojska predaje na mnogim mestima ..nije ni čudo jer je to rusko stanovništvo i ukrajinsko proruski orijantisano. Nećeš to videti u zapadnim medijma.Zabranjeno je. Razumeš.

To su takve demokratije da odmah cenzurišu sve živo što ne odgovara njihovoj istini. Na zapadu je trenutno cenzura 3 x gora nego u Rusiji.

A vidimo i da je zapadne medije ipak strašno inspiriaso Gebels sa svojom poznatom školom. Tamo ide laž na laž. A u laži su kratke noge uvek .
Ja u poslednja 4 dana nisam video većih laži koji se serviraju po svim zapadnim agenturama. Al džaba.Istina izađe na videlo.

A ono što mi je najdraže usrali su se svi šta je im Purko uradio haha ..i ne znaju šta će seldeće da uradi. Ne gvorim o običnim ljudima nego o zapadnim liderima. To je najbolje. Panika na licima zapadnih vlastodržaca i birokrata je neprocenjiva.

Samo plaču i kukaju o tektonsmom poremećaju ...samo treba da objasne svom puku da je taj tektosnki poremećaj za njih krenuo.
Tako su dušebrižni da šalju oružje ukrajincima ali neće se boriti protiv Rusa. O kako su samo to dobre i sažaljivee duše sa zapada :ROFLMAO: da si izašli iz pakla bolji bi bili.
A to oružje tamo neće više ni stići. Nebo je zatvoreno.

Last edited:
Mislim da bi Turba kao savjetnika trebali uposliti i senilna mumija iz Washingtona i ludi patuljak iz Moskve. On bukvalno sve zna, od plasmana na ESC-u do rata.

Nego Turbo, kaži ti nama kakav si kremasti kolač napravio? 😋

Turbo je jedan od onih ljudi koji nisu nikad izašli iz svoje općine, ali znaju sve i svašta, u sve se razumiju

Mislim da bi Turba kao savjetnika trebali uposliti i senilna mumija iz Washingtona i ludi patuljak iz Moskve. On bukvalno sve zna, od plasmana na ESC-u do rata.

Nego Turbo, kaži ti nama kakav si kremasti kolač napravio? 😋
Dušo tebe ne možemo nigde zaposliti jer si ti nebitan za bilo šta ...
kremasti kolači su čudo .... svrni do mene na kaficu pa da ti dam recept .. :coffee:

Ro
jel si ti sad nešto rekao ili sam čuo neki cvilež u visini moga pupka :ROFLMAO:
jadan on zna da li je negde neko bio.... haha
molim te izađi časom na ulicu i pogledaj da li sam slučajno tamo ...

Dragi moj Turbo, volio bih samo vidjeti tebe, sebe ili bilo kog od nas da nam u naša mjesta i gradove uđe tuđa vojska, sruši vlast i nametne svoja pravila i svoj režim. Ti zaista misliš da ljudi tamo uživaju što im je ruska vojska upala i diktira pravila? Misliš da su mirni i tihi jer im je super? Misliš da je onih 100 tisuća stanovnika Berdjanska sretno što su Rusi preuzeli grad? Pucaju od sreće sigurno. Sakrio bi se ti u mišju rupu da ti se ne daj bože desi isto i na pamet ti ne bi palo glorificirati rusko vojno izdrkavanje po ukrajinskim gradovima. Može to do prekosutra biti pretežno rusko stanovništvo i ne znam što sve ne, ali sve dok je i samo jedan čovjek stanovnik tog grada kontra - to je kršenje ljudskih prava i nasilna rusifikacija. I za to nema opravdanja, razumijevanja i odobravanja. Rusi nek se prestanu igrati bogova, a vi koji ih podržavate se prekinite igrati drvenih advokata. Mene bi bilo strah i sram samog sebe

Snimci su potpuno autentični i to ne može da se porekne.
Nekom teksu možeš da ne veruješ ali kad vidiš svojim očima nešto e to je malo drugačije.
Jedino ako neko sebe ubeđuje da nije video ono što je video.
Ja razumem i ruski dosta baš tako da mi je lakše da se snađem. Pratim i zapadne medije. Ali to je gomora. Možda prođe ispod radara nekih 20 do 30 % istine. Ostalo je :ROFLMAO:

Turbo, voliš li tiramisu?
generalno DA...ali ima više recepata za to. No, nije mi to omiljena poslastica :ROFLMAO:

Marko

ja vas sve razumem i podržavam ovde. I saosećam. S toga aspekta svako normalan tako razmišlja. Ali ne možete da u ovom društvu kakvo je sada očekovati ono što nikad nije bilo.
Greške prave svi na mnogim staranama.
Moja podrška ide sa aspekta jedne druge ravni, koja nema veze sa ljudima ovako. Ali ima veze sa novom dimenzijom kreiranja poretka u svetu.
Meni je drago što zapad pada. I što je to bolno za njih. Ovo je najamnje udar na Ukrajinu .To će proći. Ovo je udar na zapadni poredak.
To ja slavim.

Back