Turbo_ESChaler
Ekspert
ne nego će biti amričkiRuski izvori![]()

ne nego će biti amričkiRuski izvori![]()
Ma u šta da poverujem? U onu predstavnicu? Realnije mi deluje gluma iz Igre sudbine nego ovo. Sigurno će Ukrajinski vojnici da se okrenu protiv svoje države dok im Rusi uništavaju glavni grad i ubijaju narod.ne nego će biti amrički..pa ako ne veruješ tekstu imaš valjda SVOJE OČI i UŠI... zaboga nemoj se toliko ponižavati
Plus je vlasnik obećao da će zauvek biti besplatan i da neće prodavati podatke korisnika marketarima.Telegam je danas jedino necenzurisano slobodno glasilo u svetu, masovno korišteno na sve 4 strane sveta.
Ima na stotine miliona korisnika.
Imam lično prijatelje u Ukrajini koji su bolje upućeni u situaciji nego ti, američka tekstovi i ruski propagandni snimci. Niko nije srećan što ih Rusija bombarduje, napada sa svih strana, što im ljudi umiru i niko se ne okreće na stranu Rusije. Ne brinem se ja za sebe, ali se brinem za našu državu jer nažalost takvih poput tebe i onih što skandiraju sa ruskim zastavama ima previše.Stefen 28
Ono, jel si ti to sad nešto rekao ili ja čujem neki cvilež ...
Dečko ti bi trebao da se zabrineš ozbiljno za sebe.
Šta ćeš reći za određeni broj dana kad sada 101 % autentičnim snimakama ne veruješ ,a američkim tekstvima bez ijdnog video dokaza il inekog drugog slepo veruješ .
Ja ne znam kako se to stanje zove ali da loše utiče na psihu čoveka evo iz tvog primera to je evidentno.
Pa za razliku od vaše fašističke propagande ovde jasno vidimo sa video priloga šta se dešva na terenu i da se ukrajinska vojska predaje na mnogim mestima ..nije ni čudo jer je to rusko stanovništvo i ukrajinsko proruski orijantisano. Nećeš to videti u zapadnim medijma.Zabranjeno je. Razumeš.Ovo gore je toliko fejk da je mučno čitati. Sretno mališanima u vrtiću sutra!
Nego, ukrajinska ambasadorica u SAD-u je izjavila da Zelenskij sigurno neće biti dio delegacije koja će pregovarati s Rusijom na bjeloruskoj granici. Ostaje za vidjeti tko će ići tamo.
Bome, sutra će biti užasan dan ponovo. Samo nek se nekako urazume svi i postignu nešto pa da ovo sve stane
Dušo tebe ne možemo nigde zaposliti jer si ti nebitan za bilo šta ...Mislim da bi Turba kao savjetnika trebali uposliti i senilna mumija iz Washingtona i ludi patuljak iz Moskve. On bukvalno sve zna, od plasmana na ESC-u do rata.
Nego Turbo, kaži ti nama kakav si kremasti kolač napravio?![]()
generalno DA...ali ima više recepata za to. No, nije mi to omiljena poslasticaTurbo, voliš li tiramisu?