ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

@Ro97 Napisao sam da sam sigurno jedini kome je ovako, ali sam izbrisao, jer ce biti ocigledno. Eto recimo, izgleda da sam jedan od retkih kome je Albanija u TOP 10 ( vecini je u Bottom 5), a mozda jedini u TOP 5.
Kada bih stavio celu rang listu bilo bi jasnije.
A i kao sto si vec upoznat na FSC-u, uglavnom mi se dopada ono sto se drugima najmanje dopada. 😁

Eto recimo, izgleda da sam jedan od retkih kome je Albanija u TOP 10 ( vecini je u Bottom 5), a mozda jedini u TOP 5.
Kada bih stavio celu rang listu bilo bi jasnije.
A i kao sto si vec upoznat na FSC-u, uglavnom mi se dopada ono sto se drugima najmanje dopada. 😁
I meni je u top 10🙈😹

Meni je Azerbejdžan jedna od svega nekoliko država koje mi nikad nisu bile u top 10…Voleo bih da se to promeni.

Nekako su im uvek plastične i izveštačene pesme (najviše zbog toga što konstantno šalju pesme na engleskom dok im izvođači mahom ne govore engleski i putuju sa nekim ko prevodi) i nacionalni emiter im je uvek korumpiran i beskrupulozan.

Ko vam je rekao za Azerbejdžan da izbacuju? Sutra Britanci objavljuju pesmu u pola 10 ujutru

Pitam se koga su sad iskopali Britanci. Da je neka poznata ličnost već bismo znali ko je.

Ne znam na koji fazon je Švajcarska ispred nas na kladionicama. Pesma je krš . Čestitke Tei što će predstavljati Austriju sa dobrom pesmom , kada već nije mogla kod nas pobediti "velike" uraganke:D

Ako Švajcarska i Srbija prođu u finale, meni deluje da Švajcarska ima šanse da završi ispred Srbije na listi..

Navodno je ovo UK predstavnica, videćemo sutra da li je istinita informacija..

Imala jedan hit prošle godine, znači slična priča kao Sem Rajder. Ne razumem da tu zemlju ne žele da predstavljaju relevantniji ljudi, ali s druge strane nije ni čudo jer je reputacija Evrovizije tamo još uvek u eri Scooch.

Eeeee pa nema svako privilegiju da ga predstavlja superstar duo TEYA & SALENA! 🤩😍💥💨

Britanci se izgleda vraćaju na stare staze.
jelena-karleusa-turbofolk.gif

Back