al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
I ja volim Sašu. ❤️ @Petar Je l' ona radila nastup za Oscara Zia – Human na MF 2016?

Saša kada je Albina pozove nakon što se nije plasirala u finale:

vesna-rivas.gif

Bilo užas, ostalo užas. Ni ti revampa ne pomaže porodici Kljemendi

Pa ko su trenutno bolji reditelji od Saše na ESC-u? Ali da su imali minimum 2 nastupa. Da obratimo pažnju na zvezde u povoju.

Mene je glava zabolela od ove pesme i nisam je čuo od decembra do ovog ‘revamp-a’. Ne mogu da verujem da bukvalno imamo narodnjak na Evroviziji 2023…

Doslovno sadrži sve elemente koje ne podnosim u jednoj evrovizijskoj pesmi - zastarela do bola, melodramatična, dosta urlanja. Osećam se napadnuto kad slušam ovu pesmu i prenosi mi neku neopisivo mračnu i negativnu energiju i izaziva anksioznost.

Zaista retko kad dajem nekoj pesmi 1/10 ali ovo je potpuni horor. Blago gluvima i slepima.

Zao mi je, ali opet su uspeli da mi se revamp manje dopada. Za sada cu se drzati ovog sa FiK-a dok god ne cujem kako ce to zvucati u maju. Ovako, tesko da bi mi se zadrzali u TOP 10. Ostace mi na 2. mestu.

Pa ko su trenutno bolji reditelji od Saše na ESC-u? Ali da su imali minimum 2 nastupa. Da obratimo pažnju na zvezde u povoju.
Jasmin. 😎

Lako je uraditi nastup dobar sa budzetom od milion miliona, aj ti napravi top nastup sa 16 dinara.

Back