ge Gruzija 2023: Iru Khechanovi - Echo

A u čemu im je fazon sa ovim objavama pesama posle roka ? Mogla je lepo i premijerno na polufinalnoj večeri da je izvede

I mene iskreno to smara, svake godine neka država pametuje i čeka poslednji čas da predstavi pesmu, ne znam samo čemu.

Ovo je svakako napredak u odnosu na proslu godinu kada su cekali sa objavama do 20,21. marta

Oni koju su culi pesmu kazu da je epic.
Imam velika ocekivanja, moguce da cu se razocarati, ali svakako ce sigurno biti bolja od njihovih poslednjih 5 pesama.

Ja baš mislim da će biti stvarno dobro jer se vidi da je prvenstveno Iru stalo do ovoga i da se ne želi kao JESC pobjednica blamirati. Njihove predstavnike je bolio k za ESC i s takvim su pjesmama i dolazili, bez ikakvih ambicija, zadnje kome je bilo bitno je bilo Nini, što se i vidi po rezultatu/ima.

Ocekujem nesto kao Todevsku. Neku sjajnu i emotivnu power baladu, ali ono nista sad nevidjeno

• Wow
Reactions: Mrm
Ocekujem nesto kao Todevsku. Neku sjajnu i emotivnu power baladu, ali ono nista sad nevidjeno

Autor je isti kao i za ovo:

Tako da, ne verujem...

Ja sam negdje pročitao da nije balada već brža pjesma. Ne znam je li istina

Pa dobro, ne mora značiti, radio je taj lik i sve ove pobjedničke s JESC-a pa ovo sigurno neće biti BZZZ BZZ ZUM ECHO ECHO BZZ BZZZ BZZIA 😅

Pa dobro, ne mora značiti, radio je taj lik i sve ove pobjedničke s JESC-a pa ovo sigurno neće biti BZZZ BZZ ZUM ECHO ECHO BZZ BZZZ BZZIA 😅
Pre će i to nego "Proud", me thinks..

Ja samo želim da verujem da će Iru kako god prošla na esc, u nekom smislu vratiti Gruziju na put "stare slave" kao u vreme " shine, piece will come, warior, visionary dream, one more day, midnight Gold "

Znam, znam. Vec vidim da ce biti komentara kako imam "cudan" ukus, ali meni se Gruzija dopada od 2017. pa do 2021. (prosla godina katastrofa). S tim sto su mi 2019. Oto iliti varada i 2020. (ne sudjena) Tornike - Take me as I am, odlicne i bili su mi u TOP5.
2017. Tamara - Keep the faith mi je u TOP 10. Takodje odlicna pesma. Dok su mi 2018. i 2020. za nijansu slabije, ali su mi takodje dobre. Ova Tornikeva pesma "You" mi je dosla do izrazaja nakon nastupa. Zao mi je sto u tom periodu nisu zabelezili nijedno finale.

Mada, generalno mi se Gruzija dopada. E, sad. Voleo bih da mi se ovo dopadne i da prodju u finale. Svidja mi se kako devojka peva, sto je bar dobar pocetak.

Uh @Tinte nije to ništa, meni je 🇬🇪 broj 1, 2014. godine... ❤️🤍 🤭 Samo da vidim neko da te dira..hahaha 😁

Back