rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Koji hajp oko Sanje Vucic? Malo iznad Tijane Bo bilo da budemo iskreni.
A pesma po melodicnosti i kvalitetu bolja od 90% nasih pesama,ako ne i vise,stranci bili odusevljeni po komentarima secam se i pesmom i vokalom...

Relativni flop te pesme mi nije jasan, secam se da je i dosta dobro stajala na kladionicama kad je objavljena, bila tipa sedmo mesto.

Ali sve se to nekako istopilo kako se blizio ESC i na kraju jedva usla u finale i tamo pri dnu.

Ali u Srbiji hajpa nije bilo oko nje, malo bolja energija nego za Tijanu.

Relativni flop te pesme mi nije jasan, secam se da je i dosta dobro stajala na kladionicama kad je objavljena, bila tipa sedmo mesto.

Ali sve se to nekako istopilo kako se blizio ESC i na kraju jedva usla u finale i tamo pri dnu.

Ali u Srbiji hajpa nije bilo oko nje, malo bolja energija nego za Tijanu.
A pesma 10 puta bolja i od Bojanine i od Hurricane,neuporediva razlika u kvalitetu,meni licno subjektivno za moj muzicki ukus mozda i najbolja pesma koju smo poslali,jos i nije bila neka godina,favoriti bili Sergej sa prosecnom pesmom,ali skupim i svetskim nastupom,Ukrajinka Jamala sa ratnom pesmom,svakako Srbija mi bolja od svih tih favorita.
Medjutim ko mene pita,meni recimo Ukrajina imala za moj pojam odlican nacionalni izbor,bukvalno mi se maltene jedino nije dopadala ove godine u Ukrajini pobednicka pesma i ta pesma bas i ubedljivo pobediti,sto je sumnjivo,jer je pesma prosek bolji su mi bili i emotivnije pesme i lepse na primer sad slusam 2TONE-Kvitka i ona mala Jerry Heil i Krut grupa,sve 3 pesme su bolje na primer od pobednicke u Ukrajini ove godine..

A to da Ukrajinu predstavlja osoba crne boje koze je samo jos jedna paralela sa 2012. godinom hehe

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

A to da Ukrajinu predstavlja osoba crne boje koze je samo jos jedna paralela sa 2012. godinom hehe

🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Iskreno,mislim da Ukrajinci ne zele opet da pobede,cak i oni su uvideli da je previse i svesni su da im se isto hvata i da nece biti spremni i sposobni nikako ni naredne godine u Ukrajini organizovati,pa su zato poslali najmanje konkurentnu pesmu gde se vidi iz aviona da ne moze da pobedi,rizik je bilo poslati neku bolju pesmu,jer potencijalno opet mogu pobediti a takmicenje bi se opet u nekoj Britaniji organizovalo...

Ova pesma je meni čak najbolja u Ukrajini i bila bi mi jedna od boljih koje je poslala Ukrajina,pitam se kako je tako prosla neprimeceno,bukvalno nisam se ni udubio u tekst niti znam tekst toliko,ali boje glasova su kao prvo zanimljive i lepe i sjajno su se uklopili u pesmu i stopili sa njom,a bukvalno jako emotivno prenose sve to na sceni,veruje im se bukvalno u potpunosti i zaista ovo je pravi primer kako se prenosi emocija i ostavlja srce na sceni,meni ovo jedna od boljih pesama i nastupa cele evrovzijske sezone,bukvalno nakon nekoliko meseci,jos uvek je rado slusam.
Meni ovo fenomenalna stvar,nije samo tek tako puko ispevavanje pesme i teksta i kao pop-rok pesma bla blaa..realno ovi momci su zaista,ali zaista "poginuli" na sceni...:cry:

A pesma 10 puta bolja i od Bojanine i od Hurricane,neuporediva razlika u kvalitetu,meni licno subjektivno za moj muzicki ukus mozda i najbolja pesma koju smo poslali,jos i nije bila neka godina,favoriti bili Sergej sa prosecnom pesmom,ali skupim i svetskim nastupom,Ukrajinka Jamala sa ratnom pesmom,svakako Srbija mi bolja od svih tih favorita.
Medjutim ko mene pita,meni recimo Ukrajina imala za moj pojam odlican nacionalni izbor,bukvalno mi se maltene jedino nije dopadala ove godine u Ukrajini pobednicka pesma i ta pesma bas i ubedljivo pobediti,sto je sumnjivo,jer je pesma prosek bolji su mi bili i emotivnije pesme i lepse na primer sad slusam 2TONE-Kvitka i ona mala Jerry Heil i Krut grupa,sve 3 pesme su bolje na primer od pobednicke u Ukrajini ove godine..
Uopšte nije sumnjivo za TVORCHI, TVORCHI je bio visoko kotiran i 2020. godine na Vidbir, kad je pobedo Go_A, čak je i pobedio polufinale drugo sa 22% glasova i max od žirija..uopšte ne lobiram za TVORCHI i :ua:, ali znam da je bend dosta cenjen i mogu da kažem da radi jako kvalitetne stvari i ja ga lično slušam i volim...

Uopšte nije sumnjivo za TVORCHI, TVORCHI je bio visoko kotiran i 2020. godine na Vidbir, kad je pobedo Go_A, čak je i pobedio polufinale drugo sa 22% glasova i max od žirija..uopšte ne lobiram za TVORCHI i :ua:, ali znam da je bend dosta cenjen i mogu da kažem da radi jako kvalitetne stvari i ja ga lično slušam i volim...
Pesma meni skroz obična ne pratim njihov rad,ali ovo mi nije nesto,kako ti se dopadaju druge pesme sa ovog izbora Ukrajine,da li je po tvom misljenju pobedila najbolja psma ili je bilo boljih?? Kakva ti je ova pesma koju sam gore okacio,predpostavljam da i oni kao i svi ostali pevaju o ratu koji se desava??

Pesma meni skroz obična ne pratim njihov rad,ali ovo mi nije nesto,kako ti se dopadaju druge pesme sa ovog izbora Ukrajine,da li je po tvom misljenju pobedila najbolja psma ili je bilo boljih?? Kakva ti je ova pesma koju sam gore okacio,predpostavljam da i oni kao i svi ostali pevaju o ratu koji se desava??
Po mom mišljenju i sudu, da najbolja je pobedila, pogotovu što se vokala i interpretacije tiče... Jerry Heil je isto bila dobra po interpretaciji, ali je sama struktura kompozicije po meni bila neadekvatna i neprijemčiva..Krutь je bila osetno slabija vokalno nego se očekivalo...ne mogu da vidim šta si stavio jer mi je blokiran yt..odgovoriću ti kasnije u :ua: temi...

Željko pola čovek,pola top3 plasman.
Čovek izašao 2012.godine u Bakuu dobio aplauz kao da je kandidat za poslednje mesto na evrovziji,nikakvog vvelikog hajpovanja ili botovanja nije bilo i on top3 i top2 kod zirija u finalu i polufinalu.
Šta bi tek bilo da je bilo nevidjenog hajpovanja botovanja,reakcija fanova tada silnih na youtube,plus da nije pogodio opet jaku godinu kao 2004.godine,2012.godine bas Loreen nasla da ode nazalost..

Sećam se ni u finalu kada smo dobijali 12.ice desetke i osmice da u areni Željku skoro niko nešto nije aplaudirao,prosto mi čudno pored tako mlake reakcije publike te godine da smo tako sjajno prošli.
Bojana,Konstrakta,Hurricane dobili ovacije kao da su pobednici,a osim Konstrakte ostali nista posebno nisu napravili,ili Azeri nesto ne vole toliko nas,ne znam sta je po sredi..

Do interpretacije je naprosto 2012. godine, iskusan pevač...zna kako da proda i slabiju i jaču kompoziciju...

Do interpretacije je naprosto 2012. godine, iskusan pevač...zna kako da proda i slabiju i jaču kompoziciju...
Mislim da i fizicki izgled igra odredjenu ulogu,a takodje i to sto je vec ucestovao jednostavno mislim da je vise na staru slavu tako prosao,plus sigurno je dobio te godine glasove i žena,ali i lgbt populacije svakako..
Medjutim ono sto je dobro to je da na evrovziji nije imao kontraverzne izjave,bio je zaista normalno obucen i sve je bilo svedeno i sam nastup onako,sve se svodilo na samu muziku,pesmu i interpretaciju.
Ocekivanja ljudi u Srbiji jesu bila svakako velika cim su culi da on ide u Baku,medjutim deluje mi da posebno nakon izbora Loreen,niko nije dovodio u pitanje od stranaca ko ce pobediti te godine nazalost..
Da je Zeljko otisao 2011.godine na evrovziju,on bi sa tom istom pesmom sigurno pobedio,jer bi bilo lakse pobediti kod zirija,a top2 kod publike bi mu cak bio dovoljan za pobedu,jer Azerbejdzan je dobio prilicno malo glasova u proseku i zirija i publike.

Čovek izašao 2012.godine u Bakuu dobio aplauz kao da je kandidat za poslednje mesto na evrovziji,nikakvog vvelikog hajpovanja ili botovanja nije bilo i on top3 i top2 kod zirija u finalu i polufinalu.
Te godine niko nije dobio aplauz kako treba, uzmi u obzir da se ESC po Azerskom vremenu odrzavao od PONOCI do POLA 4 UJUTRU!

Te godine niko nije dobio aplauz kako treba, uzmi u obzir da se ESC po Azerskom vremenu odrzavao od PONOCI do POLA 4 UJUTRU!
Tako je, u 🇦🇲 kad bi bila ESC isto bi bilo tako, ali opet 🇦🇿 jeste kao domaćin dobio ovacije..
Stvar je u tome što je tamo bilo više lokalnog stanovništva nego euro fanova u Areni, nego što to inače bude... Isto se dešavala i u Moskvi 2009, i u malo blažem obliku u Tel Avivu 2019...

Back