se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Joj Druga šansa možda ne bi bila loša, ali već je dovoljno pjesama u finalu 😂

Vjerujem da će se srediti to i da će nastup biti skoro isti na kraju

Lorin i njen tim imaju još 40-ak dana da osmisle drugačiji nastup ili da pokušaju da rekreiraju nešto slično sa drugačijom tehnikom, ali sam siguran da šta god smisle ne može biti bolje od nastupa kakav je sad.
FCadnSoXMAsF05S.jpg

Ne znam otkud informacija da je SVT odbijen, ja nisam naišao na to. Svakako, mislim da će se naći neko rešenje u tom pogledu, a da će nastup biti podjednako dobar. Lundvik nije bio mnogo oštećen, ali s druge strane, nastup mu nije bio u fokusu, kao što je ovde. Svakako, očekujem da to sve bude kako treba...

Ne znam otkud informacija da je SVT odbijen, ja nisam naišao na to. Svakako, mislim da će se naći neko rešenje u tom pogledu, a da će nastup biti podjednako dobar. Lundvik nije bio mnogo oštećen, ali s druge strane, nastup mu nije bio u fokusu, kao što je ovde. Svakako, očekujem da to sve bude kako treba...
Pa tehnički nije još ‘odbijen’ jer tek treba da pregovaraju, ali EBU neće menjati već ustanovljena pravila zbog jedne države.

Zahtev SVT-a je da se ekran namesti pre svih nastupa, što će 99% biti odbijeno. Ako Šveđani uspeju da precizno nameste čitavu tu skalameriju za vreme razglednica onda nema problema. Međutim, ne deluje kao da je izvodljivo, inače bi to uradili i na Melodifestivalenu.

Biće vrlo izazovno sve to u vezi nastupa, iskreno, ne znam baš da li je uopšte izvodljivo.

Prosle godine je BBC isto imao veliku scenografiju i tu su ''kupili'' vreme kratkim obracanjem voditelja i kadrovima publike. Ako su mogli oni moze onda i Svedska. Realno mogu da izadju u susret SVT i da se nadju na pola puta, ipak je to televizijski spektakl

Daaa... ovo se sad zove kupovina vremena - Scenarista je smislio originalnu ideju, ali stvarno originalnu ideju da se slikate za instagram. Duška :D

Moglo bi to biti slično kao sa Carolom 2006, top 5, a 🇫🇮 pobednik.. 🤔

BBC i SVT imaju veoma blisku saradnju, tako da se ne bih brinuo mnogo oko svega toga, a ne sumnjam da se radi na podjednako efikasnoj alternativi...

Back