Njemu se svidja pesma Jermenije?? Čekaj da li je taj lik svestan šta će mu sada pisati po svim nalozima i šta mu se zbog pozitivnih reakcija može desiti?? Treba li da te podsetim kolika je frka nastala kada azeri dobili 1 poen od Jermenije 2009.godine,ili da su ovi drugi ugasili tj. zamracili ekran ili nesto slicno kada je ova druga zemlja nastupala ahahhaHaha to je bila mala sala. Mada nemoj da sudis odmah, i nekim Azerbejdzancima se svidja
Eto o tome ja govorim,to je veća ne strast nego mržnja nego Rusi i Ukrajinci,zapravo do 2022.godine je mnogo veća mržnja bila,sad već ne znam..Evo prenosim prepisku od pre pola sata sa prijateljem iz:
Ja: "I preferedto
last year, this year it is vice versa it seems..
"
On: "Please don't compare Armenia with Azerbaijan. That country doesn't exist for me. We are competing with everyone but not with those barbarians"
Inače meni je jezivo bilo ne znam jesi ispratio kada je prošle godine u Kijevu srušen ogroman teški spomenik velikog ruskog i ukrajinskog prijateljstva iako nikada nisam bio tamo niti lično poznajem ljude iz tih država ono je tako tužno da se sve to desilo i sam čin rušenja baš deluje tužno..nešto slično kao raspad Jugoslavije bukvalno takav neki vajb...Evo prenosim prepisku od pre pola sata sa prijateljem iz:
Ja: "I preferedto
last year, this year it is vice versa it seems..
"
On: "Please don't compare Armenia with Azerbaijan. That country doesn't exist for me. We are competing with everyone but not with those barbarians"
To su deca,devojčice...a ako se dobro sećam i to je bilo onako baš jedva odnosno stidljivo uradjeno i posle su pisali ljudi debili neki bezvezne komentare čak i za decu,bolesnika je uvek bilo i biće ih zauvek,to moraš shvatiti...nazalost to je činjenica,nikada neće moći izmedju njih biti sve normalno,kao i izmedju Rusije Ukrajine,već što se Jugoslavije tiče je opet po mom mišljenju to već splasnulo i nije tako kao do kraja devedesetih i početkom ovog veka što je bilo,tada je bilo još sveže,sada sve više ljudi ide na more širom Jugoslavije iz Srbije..Ae bre, na JESC-u se azerska i jermenska predstavnice izgrlile i preživele, koga briga šta će ovom liku pisati bilo gde
Koliko je Izrael mogao da kida...Ovde i od Izraela očekivah ozbiljan guzotres, a dobili smo prosečne pesmuljke
Ma gde staje voz za SSSR?To su deca,devojčice...a ako se dobro sećam i to je bilo onako baš jedva odnosno stidljivo uradjeno i posle su pisali ljudi debili neki bezvezne komentare čak i za decu,bolesnika je uvek bilo i biće ih zauvek,to moraš shvatiti...nazalost to je činjenica,nikada neće moći izmedju njih biti sve normalno,kao i izmedju Rusije Ukrajine,već što se Jugoslavije tiče je opet po mom mišljenju to već splasnulo i nije tako kao do kraja devedesetih i početkom ovog veka što je bilo,tada je bilo još sveže,sada sve više ljudi ide na more širom Jugoslavije iz Srbije..
E super,voleo bih to pogledati,to je 2020.godine čini mi se bio poslednji rat i veliki sukob izmedju njih?Na festu ove godine sam gledao Azerbejdžanski film "Banu", između ostalog se radi i o poslednjem ratu u Nagorno Karabakhu koji je bio skoro, ali nije to glavna tema, preporučujem, film je FANTASTIČAN!![]()
Dobro,do duše jes dobra riba,ali to što je dobra riba meni ne znači previše,realno neću pustiti sms poruku za Izrael,zato što je ona lepa i zgodna,ako joj je pesma bzv..Ljudi vole Izrael zbog pevacice ne zbog pesme. Eto i to sam vam resio.
A šta su ranije slale big 5, Švedska, Holandija, Švajcarska itdI posle kazete Evrovizija danas mnogo
bolja nego ranije…a danas slusamo neku recikliranu Brunette, a nekad Jermeni slali hit do hita. Danas na ESCu nema razlike izmedju pesama, sve lice jedna na drugu, sve pravljene na jedan isti nacin. Ovogodinje pesme, blagi uzas…bice jedna od najdosadnijih godina…
Evo i meni kida, stavio sam je u top 3Bozee zar sam jedini kome se svidja pesma...sad znam kako je Mrmari kad hvali neke random pesme![]()