am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

Haha to je bila mala sala. Mada nemoj da sudis odmah, i nekim Azerbejdzancima se svidja :)

Njemu se svidja pesma Jermenije?? Čekaj da li je taj lik svestan šta će mu sada pisati po svim nalozima i šta mu se zbog pozitivnih reakcija može desiti?? Treba li da te podsetim kolika je frka nastala kada azeri dobili 1 poen od Jermenije 2009.godine,ili da su ovi drugi ugasili tj. zamracili ekran ili nesto slicno kada je ova druga zemlja nastupala ahahha

Evo prenosim prepisku od pre pola sata sa prijateljem iz 🇦🇲:

Ja: "I prefered 🇦🇲 to 🇦🇿 last year, this year it is vice versa it seems.. :("

On: "Please don't compare Armenia with Azerbaijan. That country doesn't exist for me. We are competing with everyone but not with those barbarians"
Eto o tome ja govorim,to je veća ne strast nego mržnja nego Rusi i Ukrajinci,zapravo do 2022.godine je mnogo veća mržnja bila,sad već ne znam..

Koga briga da li će Jermeni i Azeri da se vole na Evroviziji, zašto se o tome polemiše svake godine 💀💀

Ae bre, na JESC-u se azerska i jermenska predstavnice izgrlile i preživele, koga briga šta će ovom liku pisati bilo gde

Evo prenosim prepisku od pre pola sata sa prijateljem iz 🇦🇲:

Ja: "I prefered 🇦🇲 to 🇦🇿 last year, this year it is vice versa it seems.. :("

On: "Please don't compare Armenia with Azerbaijan. That country doesn't exist for me. We are competing with everyone but not with those barbarians"
Inače meni je jezivo bilo ne znam jesi ispratio kada je prošle godine u Kijevu srušen ogroman teški spomenik velikog ruskog i ukrajinskog prijateljstva iako nikada nisam bio tamo niti lično poznajem ljude iz tih država ono je tako tužno da se sve to desilo i sam čin rušenja baš deluje tužno..nešto slično kao raspad Jugoslavije bukvalno takav neki vajb... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ovde i od Izraela očekivah ozbiljan guzotres, a dobili smo prosečne pesmuljke

Ae bre, na JESC-u se azerska i jermenska predstavnice izgrlile i preživele, koga briga šta će ovom liku pisati bilo gde
To su deca,devojčice...a ako se dobro sećam i to je bilo onako baš jedva odnosno stidljivo uradjeno i posle su pisali ljudi debili neki bezvezne komentare čak i za decu,bolesnika je uvek bilo i biće ih zauvek,to moraš shvatiti...nazalost to je činjenica,nikada neće moći izmedju njih biti sve normalno,kao i izmedju Rusije Ukrajine,već što se Jugoslavije tiče je opet po mom mišljenju to već splasnulo i nije tako kao do kraja devedesetih i početkom ovog veka što je bilo,tada je bilo još sveže,sada sve više ljudi ide na more širom Jugoslavije iz Srbije..

Na festu ove godine sam gledao Azerbejdžanski film "Banu", između ostalog se radi i o poslednjem ratu u Nagorno Karabakhu koji je bio skoro, ali nije to glavna tema, preporučujem, film je FANTASTIČAN! 😉

To su deca,devojčice...a ako se dobro sećam i to je bilo onako baš jedva odnosno stidljivo uradjeno i posle su pisali ljudi debili neki bezvezne komentare čak i za decu,bolesnika je uvek bilo i biće ih zauvek,to moraš shvatiti...nazalost to je činjenica,nikada neće moći izmedju njih biti sve normalno,kao i izmedju Rusije Ukrajine,već što se Jugoslavije tiče je opet po mom mišljenju to već splasnulo i nije tako kao do kraja devedesetih i početkom ovog veka što je bilo,tada je bilo još sveže,sada sve više ljudi ide na more širom Jugoslavije iz Srbije..
Ma gde staje voz za SSSR?

Na festu ove godine sam gledao Azerbejdžanski film "Banu", između ostalog se radi i o poslednjem ratu u Nagorno Karabakhu koji je bio skoro, ali nije to glavna tema, preporučujem, film je FANTASTIČAN! 😉
E super,voleo bih to pogledati,to je 2020.godine čini mi se bio poslednji rat i veliki sukob izmedju njih?
Realno mene taj sukob baš podseća na ovo Srbi i Albanci oko Kosova baš slično zapravo,tako??
Inače zaboravio sam iskreno pod čijom zapravo kontrolom je zvanično,dakle ne subjektivno(kao što se mi primamo da je Kosovo idalje skroz naše bla bla truć) Nagorno Karabah,Azerbejdžanskom tako???

Ljudi vole Izrael zbog pevacice ne zbog pesme. Eto i to sam vam resio.
Dobro,do duše jes dobra riba,ali to što je dobra riba meni ne znači previše,realno neću pustiti sms poruku za Izrael,zato što je ona lepa i zgodna,ako joj je pesma bzv..

I posle kazete Evrovizija danas mnogo
bolja nego ranije…a danas slusamo neku recikliranu Brunette, a nekad Jermeni slali hit do hita. Danas na ESCu nema razlike izmedju pesama, sve lice jedna na drugu, sve pravljene na jedan isti nacin. Ovogodinje pesme, blagi uzas…bice jedna od najdosadnijih godina…
A šta su ranije slale big 5, Švedska, Holandija, Švajcarska itd

A šta fali Švedskoj? 🤔 Švedska je slala pobednika MF-a kao i sada...
Bile čak veće zvezde, extra pevači, koji su često dobro prolazili i na ESC sa 100% televoting, Lena Philippson!!!! , Carola!!!!, Martin Stenmarck, The Ark... vrhunski pevači, imena, sa decenijskim karijerama, jedu za doručak ogroman broj današnjih predstavnika (na sve zemlje mislim), mahom sklepanih projekata isključivo za ESC te godine, osuđenih na propast, što kaže JK dođu i posle ESC se nikad više nigde ne pojave...

Inače JK baš merodavna bila najpopularnija pre Hrista zadnji "hit" imala kada moja sestra bila mala recimo što neko reče,ne ume ubosti 3 tona i onda ona mi tu nešto priča,muzika nula,harizma nula i vokal velika nulaa..
Da makar ume pevati kao neka Aleksandra Radovic ili Ana Stajdohar pa da i cenim njeno misljenje..

Back