ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Shum tada nije bio u prvih 10 po kladionicama, a Heart of Steel jedva spustili Loreen i Käärijä na trece mesto. Muka mi je od ovih duplih standarda na ESC...

Joj, svađa na forumu oko Occidentali's karma jedna od najdražih svađa i ne samo zato jer sam bio u pravu, već zato što ono stvarno nije moglo da pobedi nigde osim u Italiji. 😭

Nadam se da ce Cha Cha Cha da dozivi transformaciju i baci ceo tvt u trans. Solidno se drze rame uz rame sa Svedskom po strimovima i anketama, nije tu jos nista gotovo. Nece ona nidje!

Sklonite mi suze nije gotovo

Obicno sesti na kladionicama u ovom momentu flopne, River i Voices npr.
Čekaj,čekaaj kad smo mi to bili 5.mesto na kladionicama ovo mozda nije tacno,ja se ne secam da smo mi cak i u martu bili ni priblizno ovako visoki nemogucee od svih pesama jedini Tijana top5 a jedina nije usla u finale?? Lol..

Čekaj,čekaaj kad smo mi to bili 5.mesto na kladionicama ovo mozda nije tacno,ja se ne secam da smo mi cak i u martu bili ni priblizno ovako visoki nemogucee od svih pesama jedini Tijana top5 a jedina nije usla u finale?? Lol..
Bili smo četvrto mesto kad je objavljen tizer i kad je objavljena pesma pali na peto pa posle polako naniže.

Srbija 2017 i Portugal 2019 najveci promašaj
Ahaa znam too nego mislio sam da on pita za 2018.godinu ko je najgore prosao..
Inace a koji smo bili secas li se na kladionici recimo na dan polufinala 2017.godine u maju, i pamtis li Molitva Marija serifovic nisam nesto ni net toliko imao niti pratio ni najmanje tada kako Srbija stojala 2007.godine na kladionici recimo od nekog makar februara marta na kladionici sa Marijom pa sve do maja,jesmo uopste bili od pocetka veliki favoriti,ili???

Back