View attachment 5192
6-7 pesama koje budu u TOP 10 na kladionicama na danasnji dan obicno na kraju stvarno i bude.
Najveci promasaj 2018. kad su pogodili 3 ako dobro vidim
Bez Češke,onda će ići u top 10, 100%Česka, Spanija i UK verovatno ovogodišnji promasaj. Moguce i Gruzija.
Iskreno mislim da će žiri dosta više da glasa za Švedsku nego za Finsku..Nadam se da ce Cha Cha Cha da dozivi transformaciju i baci ceo tvt u trans. Solidno se drze rame uz rame sa Svedskom po strimovima i anketama, nije tu jos nista gotovo. Nece ona nidje!
Sklonite mi suze nije gotovoNadam se da ce Cha Cha Cha da dozivi transformaciju i baci ceo tvt u trans. Solidno se drze rame uz rame sa Svedskom po strimovima i anketama, nije tu jos nista gotovo. Nece ona nidje!
Obicno sesti na kladionicama u ovom momentu flopne, River i Voices npr.Bez Češke,onda će ići u top 10, 100%
Čekaj,čekaaj kad smo mi to bili 5.mesto na kladionicama ovo mozda nije tacno,ja se ne secam da smo mi cak i u martu bili ni priblizno ovako visoki nemogucee od svih pesama jedini Tijana top5 a jedina nije usla u finale?? Lol..Sklonite mi suze nije gotovo
Obicno sesti na kladionicama u ovom momentu flopne, River i Voices npr.
Nije,te godine Španija bila najgora od ovih 10Jel2018 najveći flop od ovih?
Bili smo četvrto mesto kad je objavljen tizer i kad je objavljena pesma pali na peto pa posle polako naniže.Čekaj,čekaaj kad smo mi to bili 5.mesto na kladionicama ovo mozda nije tacno,ja se ne secam da smo mi cak i u martu bili ni priblizno ovako visoki nemogucee od svih pesama jedini Tijana top5 a jedina nije usla u finale?? Lol..
Neee Belgija najgora nije u finale uslaa da daaJel2018 najveći flop od ovih?
Srbija 2017 i Portugal 2019 najveci promašajJel2018 najveći flop od ovih?
Ne pored zivog In Too Deep-aJel2018 najveći flop od ovih?
Ahaa znam too nego mislio sam da on pita za 2018.godinu ko je najgore prosao..Srbija 2017 i Portugal 2019 najveci promašaj
Jooj nisam ni video Tiću Bo na ovim listama..Ne pored zivog In Too Deep-a