Meni to deluje poprilično realno za žiri.Ja bih bio zadovoljan tipa nekim 13.mestom kod zirija. Uz dobar televoting, dobra startna pozicija u lovu na top10
Ako je iko te godina zasluzio pobediti kod zirija to je Makedonija te godine najbolje otpevano,dobra pesma i nastup,moglo je i bolje,ali realno uz Kaliopi najbolja pesma u poslednjih desetak godina od njih i te dve pesme najbolje su i prosle top7 i top12 zasluzeno rekao bih,mogla je Kaliopi i u top10 ali ok i ovo..Ma ja mislim da su ih jednom častili, kao valja se nekad.
Nijedna me nije dirnula.
Meni se javlja 13. mesto sveukupno. Generalno osećam neke šarene plasmane, Loreen prva jer tako su rekli glavni.Ja bih bio zadovoljan tipa nekim 13.mestom kod zirija. Uz dobar televoting, dobra startna pozicija u lovu na top10
Moram da te razocaram i saopstim ti da osim Konstrakte mi svake godine kod zirija osvojimo u finalu simbolicnih 20-30 poena..i simbolicno 21.mesto od 25 ili 26 ucesnika.......Ja bih bio zadovoljan tipa nekim 13.mestom kod zirija. Uz dobar televoting, dobra startna pozicija u lovu na top10
Kaliopi je zverina. A Tamarina pesma mi je mučna poprilično, volim lakše balade.Ako je iko te godina zasluzio pobediti kod zirija to je Makedonija te godine najbolje otpevano,dobra pesma i nastup,moglo je i bolje,ali realno uz Kaliopi najbolja pesma u poslednjih desetak godina od njih i te dve pesme najbolje su i prosle top7 i top12 zasluzeno rekao bih,mogla je Kaliopi i u top10 ali ok i ovo..
Ja vidim Finsku kao sigurno drugo mesto (ili prvo?), a za ostatak top 5 bukvalno jedino vidim Spaniju, nekako je glasna i in your face (za publiku), a opet sofisticirano (za ziri). Od ostalih nemam ideju, mozda Italija, mada je to vise neka licna zelja svakakoMeni se javlja 13. mesto sveukupno. Generalno osećam neke šarene plasmane, Loreen prva jer tako su rekli glavni.
Pesma je dramatična i ima i pocetak,razradu odnosno kulminaciju i taj zakljucak svee,emotivna lepa pesma,simpaticna pevacica raskosnog glasa,sta ces vise za ziri?' Eto oni su i glasali bas te godine za dobre vokale Svedska,Makedonija a godinu pre toga su glaslai za Austriju i Nemacku cini mi se najvise,medjutim kazem kontradiktorni su kod Sanje Vucic i Nevene tu se moglo ocekivati MINIMUM TOP 10 ZIRIJA,ako je ziriju Nina Radojicic u finalu po ziriju za 120 ili 130 poena i 6.mesto u finalu od 26 pesama,onda su brate i za ove dve trebali dati minimum 120-130 poena i top6 u najgorem slucaju,isto su cenili i onu malu ruskinju "What if" 2013.godine isto pesma nije nesto toliko primetna,ali zbog vokala je cenili..Kaliopi je zverina. A Tamarina pesma mi je mučna poprilično, volim lakše balade.
Hajde da sacekamo Gruziju,ali meni nekako na prvu loptu ovako se iskristalisalo maltene već sada,vidim kod publike top5: Švedska,Norveška,Finska,Češka,Austrija. Kod žirija miriše na top5 Švedska,Italija,Švajcarska,Estonija,Holandija. Naravno ako ove zemlje udju u finale. Konačan top5 za sada zamisljam da će biti upravo top5 kao kod publike što je.Ja vidim Finsku kao sigurno drugo mesto (ili prvo?), a za ostatak top 5 bukvalno jedino vidim Spaniju, nekako je glasna i in your face (za publiku), a opet sofisticirano (za ziri). Od ostalih nemam ideju, mozda Italija, mada je to vise neka licna zelja svakako
A za Srbiju, nesto mi je u glavi sesto mesto kod publike, cisto neki osecaj, nista racionalno hahahaha
Pesma je dramatična i ima i pocetak,razradu odnosno kulminaciju i taj zakljucak svee,emotivna lepa pesma,simpaticna pevacica raskosnog glasa,sta ces vise za ziri?' Eto oni su i glasali bas te godine za dobre vokale Svedska,Makedonija a godinu pre toga su glaslai za Austriju i Nemacku cini mi se najvise,medjutim kazem kontradiktorni su kod Sanje Vucic i Nevene tu se moglo ocekivati MINIMUM TOP 10 ZIRIJA,ako je ziriju Nina Radojicic u finalu po ziriju za 120 ili 130 poena i 6.mesto u finalu od 26 pesama,onda su brate i za ove dve trebali dati minimum 120-130 poena i top6 u najgorem slucaju,isto su cenili i onu malu ruskinju "What if" 2013.godine isto pesma nije nesto toliko primetna,ali zbog vokala je cenili..
Srbija i Hrvatska i jedna i druga verovatno u top10 kod publike u top 20 kod žirija u ukupnom zbiru izmedju 9. i 18.mesta mogu i jedna i druga zavrsiti recimo..Ja vidim Finsku kao sigurno drugo mesto (ili prvo?), a za ostatak top 5 bukvalno jedino vidim Spaniju, nekako je glasna i in your face (za publiku), a opet sofisticirano (za ziri). Od ostalih nemam ideju, mozda Italija, mada je to vise neka licna zelja svakako
A za Srbiju, nesto mi je u glavi sesto mesto kod publike, cisto neki osecaj, nista racionalno hahahaha
Pa nismo ni slali umetnost svake godine, ovo je tek druga godina.Moram da te razocaram i saopstim ti da osim Konstrakte mi svake godine kod zirija osvojimo u finalu simbolicnih 20-30 poena..i simbolicno 21.mesto od 25 ili 26 ucesnika.......
Pa samo sto je Luka po svemu mnogo blizi Konstrakti nego Balkanici ili Neveni Božović.Moram da te razocaram i saopstim ti da osim Konstrakte mi svake godine kod zirija osvojimo u finalu simbolicnih 20-30 poena..i simbolicno 21.mesto od 25 ili 26 ucesnika.......
Inače ja nimalo ustvari nisam iznenadjen sto je pesma Čoveeek je čarobaaaaaaan dobila toliko glasova žirija i što smo zbog žirija i ušli u finale jer po publici ni u finalu nismo bili,to je tipična pesma koju voli žiri,pesma zvuči svetski čitaj amerikanizovano,ima kvalitetnu iskreno muzičku podlogu dobar instrumental simpatičan nastup i kostimi,cura ubija kako peva,harizmatična je i slatka,fino izgleda fino obučena idealan pogodak za žiri,dakle zato smo nju i poslali te godine i bio je ubood,još da je neko znao da te godine Srbija ucestvuje na evrovziji u inostranstvu to bi bio top 10 kao vrata u finalu,medjutim umesto toga od Nemacke,Holandije,fRANCUSKE ITD NULA BODOVA NAZALOST..Pa nije žiri svetinja, znaju oni da glasaju i za La Lalala Lalala Lalalaaaaa La La aLaaaa LAlALALALALALA i bude pobednička pesma! Kao Tamarina pesma niš spec, imali smo iste takve pesme ranije pa su ispadale u pf.
A i Lukina pesma je atraktivnija za ziri nego In Corpore Sano, muzicki je mnogo bogatija.Pa nismo ni slali umetnost svake godine, ovo je tek druga godina.
Luka ne mora bolje od Konstrakte kod žirija, ali bi trebalo da na umetnički dojam izvuče malo više od tog nekog 20. mesta kod žirija...
Da li bi za tebe najveci sok u istoriji evrovzije bio,ili hajdee makar od kada pratis evroviziju pobeda Srbije ili top3 Srbije kao 2012.godine na evrovziji,da li bi trljao oci da vidis da li je stvarno,ili ne bi bio toliko sokiran iskreno??Meni je worst case scenario za Luku 13. mesto, best case šesto.
Mislim da cemo svakako biti na levoj strani tabele.
A hoće li pojedinima stati mozak i ako ne prođe baš tako dobro?
Mislis ove godine?Da li bi za tebe najveci sok u istoriji evrovzije bio,ili hajdee makar od kada pratis evroviziju pobeda Srbije ili top3 Srbije kao 2012.godine na evrovziji,da li bi trljao oci da vidis da li je stvarno,ili ne bi bio toliko sokiran iskreno??