Doctor Who
Ekspert
Naravno da nije lol ignore na kub
Ništa ti drugo ne zameram osim nesposobnosti da učestvuješ u koliko-toliko normalnoj komunikaciji na forumu, viidim nisam jedini koji to smatra a i admini te opominju po nekoliko puta za svakojake stvari. Pa ti shvati kako hoćešI drugima je mučno možda čitati vaše elaborate i vaše mišljenje,pa ne pišu takve glupe ili potcenjivačke komentare.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ako je nekome pesma Španije užasna i zavijanje to ima pravo i da jasno i glasno kaže.
Ovaj forum je demokratski i apsolutno svako ima pravo da iznese glasno i jasno svoje mišljenje pa čak i ako mu je glavni favorit za pobedu San Marino.
Iskreno,to cenim i poštujem i evo sada da neko napiše da mu je San Marino ili Danska najbolja pesma koju je ikada čuo,uopšte ne bih zamerio.
Ovo nije istina uopste,postoji još nekoliko ljudi na ovom forumu koji pisu elaborate cak i mnogo duže komentare od mene,evo da ne bih imenovao vrati unazad i naći ćeš nekoliko ljudi(minimum 3-4) koji pišu,tako da to je prvo što si netačno napisao.Ovde elaborate možemo videti samo u tvojim postovima. Tvoj stav je apsolutno legitiman, ali ti ga sam pobijaš svaki put kad kreneš u beskonačnu diskusiju kad god neko negativno prokomentariše tvoje favorite.
Ali nije užasnaDakle mozes napisati: "Albanska pesma je zavijanje i uzasna je bas",medjutim sve ima svoju meru i granicu...
Jeste.Ali nije užasna![]()
I ovo si napisao u zasebnom postu da bi dobio još jednu opomenu?Treća neistina koja je ovde izneta jeste da mene admini opominju za svakave stvari pardon svakojake,jedina istina je da me opominju za jednu jedinu stvar i to je sve.
Nisam.I ovo si napisao u zasebnom postu da bi dobio još jednu opomenu?![]()
A Alesia Michelle je ko???Alesia Michelle stavila Spaniju trenutno na prvo mesto. Struka se oglasila, o cemu mi vise pricamo ovde