es Španija 2023: Blanca Paloma - Eaea

Videćete sve u maju.
Prosle godine u ovo vreme svi svrsavali na Francusku svi jutjuberi ih stavljali u vrh liste,dok su kladionice ludele za Francuskom top10 je bila lagano,Konstrakta i Moldavija duboko van,na kraju Francuska uze CELA 3 POENA mislim publike u finalu Srbija i Moldavija 238 i 225,toliko o tome o youtube i kladionicama i merodavnosti,i Dastin ćuran bio treći favorit one godine,a Svajcarska 1.mesto mesecima 2007.godine,na kraju epilog je bio: Svajcarska 20.mesto U POLUFINALU EVROVZIJE,a Dastin 15.mesto u polufinalu..

Zašto ignore? Pa to je vrlo moguće. Ne mora značiti da će flopnuti tako, ali je moguće. 😁

Ma ignore jer mi je mučno čitati taj njegov 'train of thought' i ispratiti ga. Ne razumem kakve veze ima njegovo mišljenje o eventualnom plasmanu Španije sa mojim pitanjem. A i zato ignore. Ignore svakog ko ulazi u teme pesama koje ne voli i iznova ponavlja kako će flopnuti/kako je užas i slično.

A kad spomeneš eventualni flop njegovog favorita, onda sevaju elaborati o tome kako nisi u pravu i ubeđivanje u suprotno. Ignore je definitivno najbolji lek.

I drugima je mučno možda čitati vaše elaborate i vaše mišljenje,pa ne pišu takve glupe ili potcenjivačke komentare.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ako je nekome pesma Španije užasna i zavijanje to ima pravo i da jasno i glasno kaže.
Ovaj forum je demokratski i apsolutno svako ima pravo da iznese glasno i jasno svoje mišljenje pa čak i ako mu je glavni favorit za pobedu San Marino.
Iskreno,to cenim i poštujem i evo sada da neko napiše da mu je San Marino ili Danska najbolja pesma koju je ikada čuo,uopšte ne bih zamerio.

Meni je Španija na prvom mestu, i nešto što me najviše oduševljava ove godine. Ali mislim da ima veze sa jezikom (razumevanjem). Znam španski i tekst mi uz muziku/ način pevanja apsolutno odgovara. Kad bi se ovo prevelo na srpskom, veze sa vezom ne bi imalo (doduše nisam ni upoznat sa španskim sahranjivanjem na mesec) ali meni ovo dođe kao mračnija španska verzija naše pesme oro.
Sa druge strane, da je Litvanija poslala ovo, ovakvo pevanja na litvanskom,i uz neku tradicionalniju litvansku muziku, cenio bih, ali vrlo moguće da bi kompletni utisak bilo samo dranje iz cele pesme.

I drugima je mučno možda čitati vaše elaborate i vaše mišljenje,pa ne pišu takve glupe ili potcenjivačke komentare.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ako je nekome pesma Španije užasna i zavijanje to ima pravo i da jasno i glasno kaže.
Ovaj forum je demokratski i apsolutno svako ima pravo da iznese glasno i jasno svoje mišljenje pa čak i ako mu je glavni favorit za pobedu San Marino.
Iskreno,to cenim i poštujem i evo sada da neko napiše da mu je San Marino ili Danska najbolja pesma koju je ikada čuo,uopšte ne bih zamerio.
Ništa ti drugo ne zameram osim nesposobnosti da učestvuješ u koliko-toliko normalnoj komunikaciji na forumu, viidim nisam jedini koji to smatra a i admini te opominju po nekoliko puta za svakojake stvari. Pa ti shvati kako hoćeš ✌️

Ovde elaborate možemo videti samo u tvojim postovima. Tvoj stav je apsolutno legitiman, ali ti ga sam pobijaš svaki put kad kreneš u beskonačnu diskusiju kad god neko negativno prokomentariše tvoje favorite.

Ovde elaborate možemo videti samo u tvojim postovima. Tvoj stav je apsolutno legitiman, ali ti ga sam pobijaš svaki put kad kreneš u beskonačnu diskusiju kad god neko negativno prokomentariše tvoje favorite.
Ovo nije istina uopste,postoji još nekoliko ljudi na ovom forumu koji pisu elaborate cak i mnogo duže komentare od mene,evo da ne bih imenovao vrati unazad i naći ćeš nekoliko ljudi(minimum 3-4) koji pišu,tako da to je prvo što si netačno napisao.
Kao drugo ne reagujem ružno ako neko napiše na primer: "Jermenija mi je čudna,ne dopada mi se ta kombinacija",medjutim ubacim se ako neko pretera ili sa potcenjivanjem ili sa vredjanjem izvodjaca samog ili neceg tako niskog..
Dakle mozes napisati: "Albanska pesma je zavijanje i uzasna je bas",medjutim sve ima svoju meru i granicu...

Treća neistina koja je ovde izneta jeste da mene admini opominju za svakave stvari pardon svakojake,jedina istina je da me opominju za jednu jedinu stvar i to je sve.

Treća neistina koja je ovde izneta jeste da mene admini opominju za svakave stvari pardon svakojake,jedina istina je da me opominju za jednu jedinu stvar i to je sve.
I ovo si napisao u zasebnom postu da bi dobio još jednu opomenu? :unsure:

Back