Popravio mi se malo utisak o pesmi i bravo za nacionalni identitet za razliku od pojedinih pesama tipa poljska.
Džabe nacionalni identitet kada je pesma grozna idalje kao kada sam prvi put cuo pesmu i nadam se mozda i jedini put celu pesmu mene glava boli od silnog dranja i rike i vike i dreke,jaukanja zavijanja i cega god..
Ovo je zaista sve sto ja cujem kada pustim pesmu,dok slusam pesmu se osecam kao da sam Boze me sacuvaj na nekoj daći neko oplakivanje pokojnika,uzas i zaista mogu samo Bogu zahvaliti,odnosno ne Bogu nego braći Albancima zahvaliti Španci što nisu poslednji na tabeli,jer Albanija je i njih zeznula i prešla brate mili igricu,onoo jee covece kaoo da Mitar Mirić sa svojom porodicom užom i širom napravio pesmu Albanije a prateće mu peva Vendi,kakav užas...
Možete lupati reakcije kakve želite,ali jedino što ja ovde čujem je nekontrolisano urlanje,dranje i vrištanje bez ikakvog razloga i cilja..
Znači Kalush bend i ona cura 2021.iz Ukrajine oprostite mi sto sam vas hejtovao i nisam nikako voleo vase pesme,one koliko god bile treš i parale uši makar imaju melodiju neku kakvu takvu i ritam,za razliku od ovog ataka na uši,dva tona i eaaa eooo eaaaa cura vrti 3 minutaa i viče iz petinih žilaa,kao da je neko kolje gospode Isuse Hriste i svi svecii,maa daaaj....treeš..