cz Češka Republika 2023: Vesna - My Sister's Crown

Češka Republika
Mada, Ukrajinci su poprilično podeljeni što se ove pesme tiče, neki podržavaju, a neki prozivaju zbog Ruskinje u grupi. U svakom slučaju ovo će verovatno u finale.

Mada, Ukrajinci su poprilično podeljeni što se ove pesme tiče, neki podržavaju, a neki prozivaju zbog Ruskinje u grupi. U svakom slučaju ovo će verovatno u finale.
Pa da, nema negativnih glasova, neka ih i manje od pola pošalje po jedan glas, poguraće je dobro.
Ali i ja mislim da pesma sama po sebi prolazi svakako, političku priču pomenuh kao dodatni vetar u leđa za glasove.

Last edited:
Sveslovenska energija je na vrhuncu...VESNA je spremna za pohod, flop se ni ne razmatra, to je davno prošlo vreme, VESNA samo gleda napred, pozadi ne postoji...VESNA je tu da nadigra sve, o porazu se ne razmišlja, pesma slovenskih sestara se prolama Evropom.....

vesna-eurovision2023.gif

Ovo u slucaju flopa vidim neku varijantu da prodje kao Ohman prosle godine

Uvek zaboravim da se kod nas flop koristi i za "lošiji" plasman u finalu. :D

• Like
Reactions: Mrm
Ne znam zašto su u vrhu kladionica meni je ovo već viđeno sto puta Poljaci probali bar dva puta tako nešto. Čujem crown u nekoliko pjesama ove godine a i broken heart u naslovu.

Češka TOP 5 2019-2023

1. Lights Off
2. Omaga
3. Kemama
4. Friend of a Friend
5. My Sister's Crown

Loš je zvuk tu i daleko je snimak od scene..
A i ta numera je naprosto za neki staging, nije za bend koji "stoji na sceni i peva"...

Back