KONSTRUKTOR
Ekspert
Moje 3 niko nikada neće i ne može nadmašiti.Moje 3 više definitivno nisu najveća vizuelna katastrofa u istoriji Evrovizije
Zaista neko poredi njihov spot i nastup i kostime moje 3???
Moje 3 niko nikada neće i ne može nadmašiti.Moje 3 više definitivno nisu najveća vizuelna katastrofa u istoriji Evrovizije
A jel vi stvarno mislite da oni treba da imaju ne znam kakve nastupe, na kocki od 2 metra sa tri reflektora…daj molim vas, sta ocekujete od ovih amaterskih zurki…da lete po bini? Dosle devojke otpevale i otisle…nije vam ovo ESC scena.Evo ovde se cuje bolje, ali je nastup stvarno daleko od sjajnog. Izgledaju kao rastimovani orkestar. Pokvario mi se utisak o
Do duše, festival se zove Eurovision SONG contest, dakle SONG..Harmonija pevanja je uzasna, to pre svega ne zvuci dobro a nastup kao nastup i nije toliko bitan kao sto kazes.
Više puta to nije bio slučaj.Sve je bitno, čitav paket, inače bi dovoljno bilo da glasamo na osnovu spotova. Glavni akcenat je obično na pesmi, ali ni drugi kriterijumi ne zaostaju puno za njom.
Svake godine generalno se izdvoji i neka pesma koja je obična, mirna, gde nastup nije nešto preterano spektakularan, gde mahm izdodjac izadje na binu otpeva i to je to, pa pre svega 6 godina je pobedila pesma Portugalije na toj istoj Evrovziji.Ona je mogla da iznese tu pesmu upravo na način na koji ju je i otpevala, pristajao joj je efekat pogubljenosti, dok predstavnice Češke izgledaju suviše amaterski svuda sem u spotu koji je specifičan, pa im je neophodno da bolje zvuče, harmonično, a ne da svaka vodi svoju politiku. Uvek ima izuzetaka, ali sama pesma je retko dovoljna. Blanche je imala veoma dobar vizuelni deo nastupa.
Znamo ko je to prvi radio:Da li je moguce da sestrice kopiraju Samantu Tinu kada pokazuju krunu. Samo da se zna ko je to prvi osmislio!
View attachment 5517