Slazem se, plusŠteta što obe nisu izletele i onda bismo imali savršen top 3, doduše nije kasno ni da Luxx izleti u narednoj epizodi. Bukvalno je sada trebalo da je šutnu, jer je tokom celog challenga bila distancirana od svog para, totalno nezainteresovana, osim nekih blic momenata na kraju. I njen look očajan skroz, sreća pa je Jen Coolidge izgledala ok. Dobar lip sync, to priznajem, iako se previše ''trudila''.
Lujku Loosey stigla karma, jer prošle nedelje ostala sa lošijim ls, a sada ispala kada je bila bolja u zadatku.
Top tri za koji navijam su Sasha, Mistress i Anetra, Luxx definitivno out.
To je svakako ideja. Nema potvrde posto to ce RU jos voditi. Jos malo para da zaradi. Samo Sasha predatavlja logicnu naslednicu kao neko ko je drag fenomen i sa uticajem koji imaju (slican onom sto je Ru imao za dr to ona ima za tans osobe).Definitivno će nečiji fandom biti malo razočaran ishodom, iako kapiram da nema loših opcija, ukoliko pobedi bilo koja od tri koje smo izdvojili. Realno, Sasha je sa druge planete i pritom nije bila nabeđena i delulu kao mnoge pre koje su se videle u finalu u ranoj fazi, već je potpuno ravnopravno ušla u priču, bez ikakvih čarki, nabeđenih tripova i sl. što i ne iznenađuje, imajući u vidu da je formirana i zrela osoba. Pobeda bi bila skroz legitimna.
Btw, listao sam juče neke postove i sajtove i sve što sam našao o Sashi kao potencijalnoj zameni ukoliko Ru ode su fan teorije, bez ijednog kredibilnog momenta. Vidim da se isto pričalo i za Biancu i za Boba, pa ne kapiram otkud sada Sasha iskače kao potencijalni favorit? Iako nisam naročito upoznat sa njenom karijerom van DR (a ima je, to stoji), cela priča mi pre liči na optimistične zamisli/želje njenih fanova, a ne na realnu mogućnost. Pritom, Ru stalno kokodače kako obožava da radi i ne odbija poslove, pa mi napuštanje signature projekta u vremenu kada su opet u naletu jednostavno ne pije vodu.
Slazem se, mada Sharone ima glascinu. Bas cekam da vidim kako ce ova proci pa pak i All Stars istoJedina moja zamerka Espani je što mi se čini da sudije mnogo više promovišu tradicionalni drag nego nešto novo i drugačije. Sethlas i Orion su razvalili prošlu sezonu, a oni su baš gurali pobednicu (koja je bila tehnički stvarno dobra) i onu debelu smaračicu.
Meni je na primer Sasha zasluzila vise. Bas podseca na RU i haljina je sveUbedjen sam da ce top 2 lipsync biti Anetra vs Sasha ako zadrze taj kocept.
Sto se tice spasavanja, skroz ocekivano pa nisam iznenadjen uopste. Luxx mi je too much svega i nije mi vise to to. Mogu svi da odnesu sem Luxx i bicu zadovoljan.
Da, ne znam zašto sam se ja radovao kao konačno nakon nekoliko sezona se vraćamo u competition mode. Slažem se da je Luxx dosadila više i bpgu i narodu i da je Mistress šarmantnija, ali realno devojka je pokidala poslednji izazov i drago mi je da je u finalu. Uradila je sve što treba na kraju dana. Da, ako ne stave Sasha vs. Anetra baš ću se iznenaditi.
Ovo sam i ja pomislio. Miss Continental performance Sashe Colby
Ekskluzivan snimak Sashe Colby iz mlađih dana.