RuPaul's Drag Race

Sa ovim sam 100% siguran da Sasha nosi. Luxx je bila konkurencija ali ovo ponasanje je toliko fuj da nece joj prepustiti. Lucy napokon ode a sto se tice ovoga, vratiti Marcia x3 posto ovsj lipsync 0.

• Like
Reactions: FFM
Šteta što obe nisu izletele i onda bismo imali savršen top 3, doduše nije kasno ni da Luxx izleti u narednoj epizodi. Bukvalno je sada trebalo da je šutnu, jer je tokom celog challenga bila distancirana od svog para, totalno nezainteresovana, osim nekih blic momenata na kraju. I njen look očajan skroz, sreća pa je Jen Coolidge izgledala ok. Dobar lip sync, to priznajem, iako se previše ''trudila''.

Lujku Loosey stigla karma, jer prošle nedelje ostala sa lošijim ls, a sada ispala kada je bila bolja u zadatku.

Top tri za koji navijam su Sasha, Mistress i Anetra, Luxx definitivno out.
Slazem se, plus
Mislim da je Mistress zasluzila vise od Anitre da pobedi. Mislim da idu na finale Anitra vs. Sasha, ili opcija 2 - Sasha "lomi clanak" u sledecoj epizodi i pobedjuje na kraju neka mlada nada, a ona ostaje kao moralni pobednik i preuzima vodjenje DRa od sledece sezone jer se ispostavlja da je Ru samo hologram jos od 2019e. [/SPOILER

Definitivno će nečiji fandom biti malo razočaran ishodom, iako kapiram da nema loših opcija, ukoliko pobedi bilo koja od tri koje smo izdvojili. Realno, Sasha je sa druge planete i pritom nije bila nabeđena i delulu kao mnoge pre koje su se videle u finalu u ranoj fazi, već je potpuno ravnopravno ušla u priču, bez ikakvih čarki, nabeđenih tripova i sl. što i ne iznenađuje, imajući u vidu da je formirana i zrela osoba. Pobeda bi bila skroz legitimna.

Btw, listao sam juče neke postove i sajtove i sve što sam našao o Sashi kao potencijalnoj zameni ukoliko Ru ode su fan teorije, bez ijednog kredibilnog momenta. Vidim da se isto pričalo i za Biancu i za Boba, pa ne kapiram otkud sada Sasha iskače kao potencijalni favorit? Iako nisam naročito upoznat sa njenom karijerom van DR (a ima je, to stoji), cela priča mi pre liči na optimistične zamisli/želje njenih fanova, a ne na realnu mogućnost. Pritom, Ru stalno kokodače kako obožava da radi i ne odbija poslove, pa mi napuštanje signature projekta u vremenu kada su opet u naletu jednostavno ne pije vodu.

• Like
Ma da, meni se samo svidela ta ideja kad sam je procitao negde, pa je sada spinujem 😅

Ali bilo bi super kada bi program imao segmente gde bi se vraćale dq da ih vode kroz challenge, ali to je onda skroz drugačiji koncept. Ili makar guest host varijanta povremeno.

Je l' pratio neko druge programe, znam da ima nešto slično na foru DR?

Definitivno će nečiji fandom biti malo razočaran ishodom, iako kapiram da nema loših opcija, ukoliko pobedi bilo koja od tri koje smo izdvojili. Realno, Sasha je sa druge planete i pritom nije bila nabeđena i delulu kao mnoge pre koje su se videle u finalu u ranoj fazi, već je potpuno ravnopravno ušla u priču, bez ikakvih čarki, nabeđenih tripova i sl. što i ne iznenađuje, imajući u vidu da je formirana i zrela osoba. Pobeda bi bila skroz legitimna.

Btw, listao sam juče neke postove i sajtove i sve što sam našao o Sashi kao potencijalnoj zameni ukoliko Ru ode su fan teorije, bez ijednog kredibilnog momenta. Vidim da se isto pričalo i za Biancu i za Boba, pa ne kapiram otkud sada Sasha iskače kao potencijalni favorit? Iako nisam naročito upoznat sa njenom karijerom van DR (a ima je, to stoji), cela priča mi pre liči na optimistične zamisli/želje njenih fanova, a ne na realnu mogućnost. Pritom, Ru stalno kokodače kako obožava da radi i ne odbija poslove, pa mi napuštanje signature projekta u vremenu kada su opet u naletu jednostavno ne pije vodu.
To je svakako ideja. Nema potvrde posto to ce RU jos voditi. Jos malo para da zaradi. Samo Sasha predatavlja logicnu naslednicu kao neko ko je drag fenomen i sa uticajem koji imaju (slican onom sto je Ru imao za dr to ona ima za tans osobe).

Sto se tice drugi fransiza, ispratio sam Bulet Brothers i svidja mi se taj koncept do prosle sezone. Tu je postalo fora Big Brothera i drame umesto drag

Definitivno nisam upućen u perfomere i celu priču itd. kao ti, pa mi je verovatno zato cela ta zamisao pomalo čudna/nelogična. :)

Svejedno, ona je top performer, nema sumnje.

Ja to zovem opterecenost i zao mi je sto nikako da ugrabim priliku da i uzivo uzivam u nekim drag perfonsama.

Sto bi se reklo one day…

Stize i Spanija uskoro 🥳 nadam se da ce biti jaka kao i do sada

Jedina moja zamerka Espani je što mi se čini da sudije mnogo više promovišu tradicionalni drag nego nešto novo i drugačije. Sethlas i Orion su razvalili prošlu sezonu, a oni su baš gurali pobednicu (koja je bila tehnički stvarno dobra) i onu debelu smaračicu.

Jedina moja zamerka Espani je što mi se čini da sudije mnogo više promovišu tradicionalni drag nego nešto novo i drugačije. Sethlas i Orion su razvalili prošlu sezonu, a oni su baš gurali pobednicu (koja je bila tehnički stvarno dobra) i onu debelu smaračicu.
Slazem se, mada Sharone ima glascinu. Bas cekam da vidim kako ce ova proci pa pak i All Stars isto

• Like
Sjajna epizoda, ali nisam baš zadovoljan rezultatima. Po meni je Luxx pobedila jer je razvalila spot. Haljina mi se doduše nije svidela, ali je dobila dobre kritike. Ne vidim poentu spasavanja Mistress kada je bila baš loša u epizodi, a i Anetra je očigledno pobedila u lip syncu. Malo mi s egubi poenta takmičenja kada ih tako random spasavaju. Na osnovu ukupnog takmičenja Mistress je zaslužila više od Luxx, ali se okliznula na poslednjem koraku i jbga.

Meni je na primer Sasha zasluzila vise. Bas podseca na RU i haljina je sve👌 Ubedjen sam da ce top 2 lipsync biti Anetra vs Sasha ako zadrze taj kocept.

Sto se tice spasavanja, skroz ocekivano pa nisam iznenadjen uopste. Luxx mi je too much svega i nije mi vise to to. Mogu svi da odnesu sem Luxx i bicu zadovoljan.

Meni je na primer Sasha zasluzila vise. Bas podseca na RU i haljina je sve👌 Ubedjen sam da ce top 2 lipsync biti Anetra vs Sasha ako zadrze taj kocept.

Sto se tice spasavanja, skroz ocekivano pa nisam iznenadjen uopste. Luxx mi je too much svega i nije mi vise to to. Mogu svi da odnesu sem Luxx i bicu zadovoljan.

Da, ne znam zašto sam se ja radovao kao konačno nakon nekoliko sezona se vraćamo u competition mode. Slažem se da je Luxx dosadila više i bpgu i narodu i da je Mistress šarmantnija, ali realno devojka je pokidala poslednji izazov i drago mi je da je u finalu. Uradila je sve što treba na kraju dana. Da, ako ne stave Sasha vs. Anetra baš ću se iznenaditi.

Slažem se sa obojicom, ne vidim poentu double save-a sada. Zašto npr. nisu spasili Marciux3 sa onim odličnim ls?

Meni je Luxx napadna i ozbiljan delulu, ali vidim da se tamo to čita kao biti ponosna i vođa lol. Mistress jeste bila slabija danas, ali generalno jeste za top 3.

Sasha je bez premca i volim što su naglasili kako je tokom cele sezone bila obična takmičarka i nije se zanosila. Bukvalno ne mogu da se setim momenta u kojem me je iznervirala, ili bila bitchy.

• Like
Meni je Anetra kao Detox. Nije to to jos uvek ali za All Stars odlicno🙌

Mislim da svi koji prate su odgledali pa zato nema spojlera😂

• Haha
Slažem se skroz za Anitru. Mislim, baš joj fali još stvari da bi bila well rounded, tako da će biti sjajna za All Stars.
Dobro je pa je AS6 bio redemption arch, AS7 pobednici, a AS8 deluje kao čista drama, tako da će se taman skupiti dosta dobrih kraljica za AS9 da se uradi baš pošten All Stars. Koga biste voleli da vidite, a da mislite da je realno da se vrati?

Ovih imena mogu da se setim iz prve i prevashodno su mi zabavne + sigurno sam nenamerno izostavio nekoga iz novijih izdanja:
Lady Camden
Bosco
Heidi
Crystal Methyd
LaLa Ri
Utica
Marciax3
i naravno always and forever William i Tammie Brown 🤡💓

Uh ja sam old school:

Darien Lake
Detox
Roxxxy