cz Češka Republika 2023: Vesna - My Sister's Crown

Češka Republika
Za njih najviše iščekujem probe, zanima me oće li bit mess ili će zvučat to kako spada

Evo ovde se cuje bolje, ali je nastup stvarno daleko od sjajnog. Izgledaju kao rastimovani orkestar. Pokvario mi se utisak o :cz:

Meni je ovo zaista top i vrcavo, melodično,slatko i zarazno i hvata na prvu.
Bukvalno ovo je "etno" pesma kakva treba biti na evrovziji i kakva je meni prihvatljiva, znači Ukrajina mi je bila mogu cak slobodno reci i odvratna prosle godine, Moldavija isto bzv meni lično, Španija bzv čak i Ukrajina 2021.godine treš, ee ovo već mogu svariti i to ne da mogu svariti nego meni ovo ne izlazi iz glave bukvalno, ove godine mislim da najčešće puštam Češku i Hrvatsku, dva najveća i mogu slobodno reći jedina baš hita i čiste zaraze ove godine od prvog do poslednjeg takta mi ovo prija i odgovara.
Slovenija i Švedska sjajne, ali malo manje zarazne, Estonija i Nemačka isto fine pesmice i tu su još u top 10 idalje Jermenija,Austrija koja mi idalje zarazna,ali se bojim kako ce to uzivo zvucati..
od 8. do nekog 12-13 mesta mi je cesto zbrka tu su Finska,Srbija,,Letonija.....svakako ove pesme koje sam napisao pre mi se izdvajaju bas,vec od ove 3 zemlje krece malo slabije tj. sve redje ih slusam zapravo retko jako pustim vec vise Letoniju pa cak i nasu pesmu ili Norvesku..

Uvek prsne neko od tih precenjenih, ja sam ubeđen da će to biti Česi ove godine.

Uvek prsne neko od tih precenjenih, ja sam ubeđen da će to biti Česi ove godine.
Ove godine su to UK i Izrael.
Gde ćeš precenjenije pesme od Izraela posebno poslednjih minut pesme baš užas, a UK ti nije precenjen sto im se prognozira maltene borba za pobedu a pesma fazon nivo Irske od 2022.godine čak i gora :ROFLMAO: ,da ne pominjem Švajcarsku kojoj se prognozira neko 12-13 mesto omg...

Loš je zvuk tu i daleko je snimak od scene..
A i ta numera je naprosto za neki staging, nije za bend koji "stoji na sceni i peva"...

Znaci Slovenci su losi pa losi na osnovu istog kvaliteta snimka, ali ovome cemo naci 101 izgovor :D

E pa problem je što je Slovenija baš numera za bend koji "stoji na sceni", i za to im treba nešto drugo što za sada ne vidim.. A Vesna mi izgleda kao projekat za ESC u u tom smislu im je preko potreban staging... Da li će valjanog i biti, ostaje da vidimo..

Vjerovatno će to sve zvučati u Liverpulu bolje, uz nasnimljene prateće pogotovo, ali da, mislim da može lako da se desi flop ovde

Vjerovatno će to sve zvučati u Liverpulu bolje, uz nasnimljene prateće pogotovo, ali da, mislim da može lako da se desi flop ovde
Nije isključeno, ali mislim da mogu da pokidaju tvt jer je pesma bila viralna na Spotify-u u nekim zemljama od kojih to ne bih očekivao.

Rekao bih zasad da se ne snalaze sa in-ear mikrofonom, ne bi bilo prvi put da nekom treba vremena za adaptaciju na to. Slusao sam im neke stare nastupe (postoje od 2016.) i znaju da pevaju.

Minipop

cu3C1m0.jpg

Meni su preslikane sa spota, a u spotu su mi horor. Meni deluju zastrasujuce. Pogledao jednom spot i neka, hvala. Dosta je.

Pa kao i sve sto se dogada medu Slavenima. Karikature vode nas kod, bas slikoviti prikaz

Moje 3 više definitivno nisu najveća vizuelna katastrofa u istoriji Evrovizije

Back