Lignjoslav
Ekspert
NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN! Otisao je jedan Srbofob, treba proslaviti.
NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN! Otisao je jedan Srbofob, treba proslaviti.
Bukvalno. Oduzeti mu državljanstvo i izbaciti ga iz zemlje.Mrm kad Srbija u bilo kom kontekstu:
View attachment 5439
Vriska!Na Kosovo 12. Maja nakon drugog polufinala da zajedno prelaziš Pećku Bistricu sa Fimilijom Kelmendi nakon što se vrate prvim avionom iz Liverpula.![]()
MA SAMO U HAG BRE!Bukvalno. Oduzeti mu državljanstvo i izbaciti ga iz zemlje.
Guten morgen, narode...hvala što si preveo moj skepticizam...Je l' može neko da mi kaže čemu ovolika radost među ćiriličarima i patriJotama na Tviteru jer je pobedio Jakov? Koliko ja znam, Jakov je Crnogorac, čovek koji je 2006. glasao za nezavisnost, kakve veze ima sa Srbijom? Razumem da se neko, kao mi ovde, raduje jer se narod rešio diktatora, ali ovaj momenat mi nije jasan.
Pa Milo nije bio bilo kakav diktator nego neko ko je pokusao da zatre sve sto je srpsko u Crnoj Gori. Jezik, naciju, crkvu, istoriju. Mislim da se u Srbiji i ne razumeju dovoljno razmere zla koje je on naneo. Pred izbore 2020 su Srbima i SPC pretili bulvalno progonom. Kako ce im otvoriti granice da odu u Srbiju.Je l' može neko da mi kaže čemu ovolika radost među ćiriličarima i patriJotama na Tviteru jer je pobedio Jakov? Koliko ja znam, Jakov je Crnogorac, čovek koji je 2006. glasao za nezavisnost, kakve veze ima sa Srbijom? Razumem da se neko, kao mi ovde, raduje jer se narod rešio diktatora, ali ovaj momenat mi nije jasan.
Najrealniji razlog za radovanje.U svakom slučaju ovo je jedna velika pobeda za CG što su diktatora konačno poslali u penziju.
Jos je bio i onaj sporan zakon za slobodno izrazavanje veroispovesti dotle da je bilo protesta pred karantenu...Pa Milo nije bio bilo kakav diktator nego neko ko je pokusao da zatre sve sto je srpsko u Crnoj Gori. Jezik, naciju, crkvu, istoriju. Mislim da se u Srbiji i ne razumeju dovoljno razmere zla koje je on naneo. Pred izbore 2020 su Srbima i SPC pretili bulvalno progonom. Kako ce im otvoriti granice da odu u Srbiju.
I ta politika je sada i konacno porazena i vise nema opasnosti za Srbe u CG.