Offtopic

Chill Relax GIF
NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN! Otisao je jedan Srbofob, treba proslaviti.

Gde ćete da me deportujete, prvo mi kažite, da vidim da li se slažem? :D

Jel može Burkina Faso, da radim pri misiiji UN tamo? :love:

Na Kosovo 12. Maja nakon drugog polufinala da zajedno prelaziš Pećku Bistricu sa Fimilijom Kelmendi nakon što se vrate prvim avionom iz Liverpula. 😍
Vriska!
Aaaaaaaaaaaaaa, od 2011 nisam išao u London kod sestre, i ti bi da mi uskratiš to!? 🥺😭
Od 22.05. mogu u boj na Pećkoj Bistrici... 🤪

Je l' može neko da mi kaže čemu ovolika radost među ćiriličarima i patriJotama na Tviteru jer je pobedio Jakov? Koliko ja znam, Jakov je Crnogorac, čovek koji je 2006. glasao za nezavisnost, kakve veze ima sa Srbijom? Razumem da se neko, kao mi ovde, raduje jer se narod rešio diktatora, ali ovaj momenat mi nije jasan.

Je l' može neko da mi kaže čemu ovolika radost među ćiriličarima i patriJotama na Tviteru jer je pobedio Jakov? Koliko ja znam, Jakov je Crnogorac, čovek koji je 2006. glasao za nezavisnost, kakve veze ima sa Srbijom? Razumem da se neko, kao mi ovde, raduje jer se narod rešio diktatora, ali ovaj momenat mi nije jasan.
Guten morgen, narode...hvala što si preveo moj skepticizam...

Last edited:
Pa Milo nije bio bilo kakav diktator nego neko ko je pokusao da zatre sve sto je srpsko u Crnoj Gori. Jezik, naciju, crkvu, istoriju. Mislim da se u Srbiji i ne razumeju dovoljno razmere zla koje je on naneo. Pred izbore 2020 su Srbima i SPC pretili bulvalno progonom. Kako ce im otvoriti granice da odu u Srbiju.

I ta politika je sada i konacno porazena i vise nema opasnosti za Srbe u CG.

Makes sense, rekao je da će biti predsednik svih građana, verovatno je između ostalog mislio i na to. Samo što mi se čini da se neki ljudi raduju preterano kao npr. kad je Tramp pobedio u SAD i na kraju je sve ostalo isto što se njihove politike prema nama tiče lol

Pa dobro, kod nas se preterana euforija stvara oko svega. Takvi smo.
Neće sada biti nekih tektonskih promena, ali bar neće biti tolike antisrpske propagande.
U svakom slučaju ovo je jedna velika pobeda za CG što su diktatora konačno poslali u penziju.

Pa ne znam sta neki ocekuju, sigurno Crna Gora nece biti pokrajina Srbije lol ali imacemo normalan odnos kao Grcka i Kipar, Rumunija i Moldavija itd

To vestacki gradjano neprijateljstvo prema Srbiji je puklo. Tu je Dritan koji je Albanac koji je potpisao Temeljni ugovor sa SPC. Zukorlicevi Bosnjaci su podrzali Jakova isto. Naravno Srbi i SPC najvise.

Ja ocekujem da ce kao i u Moldaviji vremenom srpski jezik postati zvanicni u CG. Njega ionako prema Milovom popisu govori vecina gradjana CG.

Pa Milo nije bio bilo kakav diktator nego neko ko je pokusao da zatre sve sto je srpsko u Crnoj Gori. Jezik, naciju, crkvu, istoriju. Mislim da se u Srbiji i ne razumeju dovoljno razmere zla koje je on naneo. Pred izbore 2020 su Srbima i SPC pretili bulvalno progonom. Kako ce im otvoriti granice da odu u Srbiju.

I ta politika je sada i konacno porazena i vise nema opasnosti za Srbe u CG.
Jos je bio i onaj sporan zakon za slobodno izrazavanje veroispovesti dotle da je bilo protesta pred karantenu...

Uz to je Milo priznao tzv. Kosovo i surovao sa Albancima dosta a Srbe vredjao konstantno.

Ma ne pričam o forumu lol ovde su svi osim Lignje normalno reagovali.

Pa kad je Milo tezak Srbofob i mrzi sve zivo srpsko normalno da cu ovako reagovati. Samo jos da ode u Hag i Vucko sa njim i milina.

Ja po internetu vidjam masu ljudi koji govore da ce SRB i CG postati jedno...
Gde su oni to videli ja nzm

Back