Petar
Ekspert
Šta je tu smešno?Ne, zašto bi, samo mi je smešno malko.![]()
Šta je tu smešno?Ne, zašto bi, samo mi je smešno malko.![]()
Pa zato što će biti krompir, a na ESC neće svakako...Šta je tu smešno?
Mislim da je to do brojnosti. U principu cesto svim clanovima tih par pesama budu u vrhu pa dobiju poene, pa se na taj nacin izdignu. Sto brojniji OGAE klub, to veca sansa da ce se iste pesme vrteti. I meni je ovo sa Svedskom smesno, ali onda se setim da bih joj ja dao poene sigurno i doprineo.Meni je fascinantno da se svake godine ovi veći poeni vrte oko 5-6 pesama. Ok, ova godina je možda slaba pa i to utiče, ali i inače je tako. Je l' moguće da od toliko OGAE klubova niti jedan nema među favoritima neku skroz random državu, npr. Švajcarsku, Holandiju, Jermeniju? I posle se čudimo kako glasa ESC žiri, a fanovi još gori.
Ja juče..Ja glasao jutros.![]()
To je jasno, ali sa druge strane OGAE Slovenija je imala svega 17 glasača, pa opet nikakve razlike nema.Mislim da je to do brojnosti. U principu cesto svim clanovima tih par pesama budu u vrhu pa dobiju poene, pa se na taj nacin izdignu. Sto brojniji OGAE klub, to veca sansa da ce se iste pesme vrteti. I meni je ovo sa Svedskom smesno, ali onda se setim da bih joj ja dao poene sigurno i doprineo.