Ovo izgleda jako dobro i quirkyA day in life...
(Short kada je snimana akustična verzija)
Ova na violini liči na Elenu Kitić
(Mada možda čovek ima dve drugarice koje međusobno liče lol)
Verzija je objavljena u sklopu serijala na eurovision YouTube kanalu, zajedino sa akustičnim verzijama drugih učesnika ovogodišnje Evrovizije, tj. nisu radili na njoj mesec dana, već je prosto sad objavljena.Ne znam sta im je trebalo toliko vremena za objavljivanje ove skromne verzije.
Norvezanka je jos pre nekoliko dana objavila svoju novu verziju pesme.Verzija je objavljena u sklopu serijala na eurovision YouTube kanalu, zajedino sa akustičnim verzijama drugih učesnika ovogodišnje Evrovizije, tj. nisu radili na njoj mesec dana, već je prosto sad objavljena.
Kako god, tanko. Nadam se da će bar spot uraditi. Ali, iskreno, ima ona izreka da se od g.... ne moze napraviti dobra pita. Problem je u pesmi, fino zamišljenoj, ali koja nema moćne deonice, kulminaciju i to je to.Verzija je objavljena u sklopu serijala na eurovision YouTube kanalu, zajedino sa akustičnim verzijama drugih učesnika ovogodišnje Evrovizije, tj. nisu radili na njoj mesec dana, već je prosto sad objavljena.
Slažem se sa većim delom, jedino ipak pohvale za trud, jer verujem da je uložio ipak dosta truda.Meni ne smeta violina. Može violinska deonica da ostane takva kakva jeste, ai mi smeta što je klavirska deonica siromašna i mlaka. Trebalo je pred kraj dobro zakuvati, napraviti veliku kulminaciju, a tu je klavir trebalo da odigra glavnu ulogu. Može se na klaviru svašta odsvirati i da zvuči veoma moćno, ali mora da se koristi više obogaćenih harmonija i složenih ritmova, pa dosta disonanci, poneki tremolo, pa glisando..., samo treba tako složen aranžman znati napraviti, a treba i posedovati izvestan svirački nivo da se to i odsvira. Nažalost, Lukino znanje iz klavira nije na tom nivou, niti kada je pisanje klavirskih aranžmana u pitanju niti kada je u pitanju sviranje, prilično sam sigurna. Takođe, ja bih na kraju ubacila i nešto od udaraljki i malo ubrzala tempo.
Međutim, ono od čega bi po meni ova pesma najviše profitirala nije akustična verzija, nego spot, koga, čini mi se, neće uopšte biti. Šteta. Ima specifičnu atmosferu i prosto priziva slike, ali, dobar spot bi koštao.
Nije cilj samo ulupati pare cisto da se zove, već treba svrsishodno i smisleno sve odraditi, treba li da vas podsecam koliko je "skup" bio nastup Konstrakte a u poslednjih 11 godina to nam je bio najbolji plasman a najmanji budzet utrosen, jos zena nije isla ni na ove zurke, samo isla u Tel Aviv, u Madrid nije mogla zbog bolesti, uradila tu jednu verziju akusticnu nije gostovala previse posle PZE niti na na RTS-u ni na Pinku,b92 itd dakle nikad manje forsirana na nacionalnim frekvencijama, tako da ako je dobra pesma mozes imati najjeftiniji nastup,a zapravo najskuplji ako me razumete..Neka oni lepo ulupaju pare u nastup, to je jedino i bitno.
Konstrakta je imala odličan spot. Verujem da bi neko kreativan mogao da smisli spot i za ovu pesmu koji ne košta mnogo, samo mi se čini da uopšte ne postoji interes.Nije cilj samo ulupati pare cisto da se zove, već treba svrsishodno i smisleno sve odraditi, treba li da vas podsecam koliko je "skup" bio nastup Konstrakte a u poslednjih 11 godina to nam je bio najbolji plasman a najmanji budzet utrosen, jos zena nije isla ni na ove zurke, samo isla u Tel Aviv, u Madrid nije mogla zbog bolesti, uradila tu jednu verziju akusticnu nije gostovala previse posle PZE niti na na RTS-u ni na Pinku,b92 itd dakle nikad manje forsirana na nacionalnim frekvencijama, tako da ako je dobra pesma mozes imati najjeftiniji nastup,a zapravo najskuplji ako me razumete..
Luka ima skuplji nastup, mnogo vise ide na zurke i pre parti dogadjaje, ali...