239. FSC - From Russia With Love

Glasac broj 20 je nasa FSC institucija Leo. Iako nije bio siguran sta ce ga snaci na ovom izdanju, svojim znanjem i iskustvom je uspeo da se dokopa jos jednog finala. Izvinjavam se sto sam te mucio tokom polufinalne priredbe ali.......makar si prosao na spektakularan nacin :D

Kakvo kuvanje na vrhu. Drugo i trece mesto imaju isti broj bodova a #2Mashi samo 3 boda vise.

20-Leo-Cezar.png

Miloš ponovo ima isti problem kao na početku priredbe, ali pauza ne bi trebalo da bude duža od deset minuta.

Ko god baca vudu magiju na Milošev kompjuter ja ga molim da prestane, potreban nam je!

Izvinjavam se jos jednom...................ko god nas je kleo, nije dangubio u svakom slucaju. Ali srecom, jedan korak smo ispred problema i ubrzo nastavljamo!

A meni su na starom forumu govoruli da sam vjestica jer sam rumunjara, eto vam sada, napih se od muke mesala se pica.

Dakle, kao sto vidimo borba u vrhu se opasno zakuvala a sada je na red dosao posiljalac #2Mashi - Stefix. Stefix se ozbiljno spremio za ovo izdanje i dosao je da pobedi. Sada cemo videti koliko ce mu njegovi glasovi odmoci na putu ka ovom cilju.

Dolazi do promene na prvom mestu ali je sve i dalje jako tesno i neizvesno.

21-Stefix.png

A sada je na redu moj dragi kolega Djole89. Kao sto sam vec nekoliko puta pomenuo za razlicite ljude, isto tako FSC ne bi bio FSC i da nema naseg dragog Djoleta. Samo nastavi da saljes sjajne pesme, kolega!

Dark Princess povecavaju prednost na tabeli ali je i dalje trka vrlo otvorena.

22-Djole89.png

Od Djoleta uvek izvucem neki poen, imamo slican senzibilitet al ja nekad odem u krajnost.

Back