239. FSC - From Russia With Love

Sledeci forumas koji ce nam saopstiti svoje glasove je Replay. Njegovo izdanje mi je i dalje u najlepsem mogucem secanju i drago mi je sto je upravo to izdanje ono na kojem sam ponovo dobio mogucnost da konzistentno budem deo ove nase divne zajednice i na "aktivan" nacin.

Yaav povecava prednost a #2Mashi se vracaju ponovo u trku.

27-Replay.png

Ulazimo u samu zavrsnicu, dosao je red da nam nasa draga sparkle saopsti svoje glasove. Nazalost, Moya Dorogaya nije pronasla svoj put do finala ali siguran sam da ce se sparkle vratiti jaca nego ikad vec na sledecem izdanju.

Cini se da se sada lomi situacija oko pobednika obzirom da Yaav pocinje da pravi ozbiljniju prednost.

28-sparkle.png

Ulazimo u samu zavrsnicu, dosao je red da nam nasa draga sparkle saopsti svoje glasove. Nazalost, Moya Dorogaya nije pronasla svoj put do finala ali siguran sam da ce se sparkle vratiti jaca nego ikad vec na sledecem izdanju.

Cini se da se sada lomi situacija oko pobednika obzirom da Yaav pocinje da pravi ozbiljniju prednost.

28-sparkle.png
sparkle na nivou(y)

A sada zaista forumasica koja je sinonim za FSC - etica. Nazalost, etica je do ovog izdanja takodje imala savrsen ucinak sto se tice plasmana u finale, ali ovog puta je to finale izmaklo bukvalno za dlaku. No siguran sam da vec ima keca u rukavu za sledece izdanje.

Cini se da je, u ovom trenutku, Yaav na korak do pobede.

29-etica.png

Na redu je takodje jedan od najuspesnijih forumasa a ujedno forumas sa pozamasnim iskustvom sto se tice FSC-a - Ro! Ovog puta nazalost, plasman u finale je izostao ali verujem da ce se to ispraviti u najskorijem mogucem roku.

I cini se da je sada potrebno cudo pa da Yaav na kraju ne trijumfuje. No svakako, jos uvek traje borba za top 10.

30-Ro97.png

Dosao je red i na naseg admina, odnosno crvenog Milosa da nam saopsti svoje glasove. Milosev trag na FSCu se osetio i na proslom izdanju kada je upravo njegov pobednik (La Oreja De Van Gogh) ponovo zabelezio pobedu, ovog puta kao moj predstavnik a sada je njegova pesma uspela da se plasira u finale i ostavi veoma pozitivan utisak.

Hvala na 10 poena :D

31-Milo.png

Dosao je red i na naseg dragog rintintina. Ovo izdanje mu je, kako i sam kaze, savrseno leglo a meni je neizmerno drago sto je uspeo da razbije maler bas na ovom izdanju. Od mene posebno priznanje za originalnost i kreativnost.

Pitanje pobednika je i definitivno reseno ali videcemo ko ce na kraju izboriti top 10 i upisati se na listu uspesnosti.

32-rintintin.png

Back