239. FSC - From Russia With Love

Čestitke Tetsujine! Zasluženo!

Navijao sam od početka za Yaav. Samo da kažem da na live slušanju onaj snimak koji si poslao Milošu da ga stavim i plej listu ja sam ga već stavio bio jer sam naišao na njega i još više se zaljubio u pesmu nakon te lajv verzije.

Prelepa pesma i hvala ti što si je poslao!

Nadam se da organizuješ!

Miloše čestitke na organizaciji. Nije bilo lako siguran sam ali svaka čast na svemu. Na temi i na izdvojenom vremenu i prelepoj ideji da sve to posvetiš devojci!

Uživaj u odmoru od organizacije a nadam se da ćemo još slušati tvoje pesme na fscovima!

WOW! Znači uopće nisam očekivao pobjedu. Yaav sam otkrio prošle godine slučajno surfajući. Na prvo me slušanje ulovila. Krčkala mi se ideja dugo da ju prijavim, ali sam svaki put za dlaku odustao. Kada je Miloš-S najavio rusku temu, imao sam 2 pjesme u igri - Yaav i još jednu više fsc-ovsku. Odlučio sam s ovom jer mi je fantazija.

Hvala svima koji su glasali za Yaav. I pliz Miloše, jesi li ti pitao Veroniku da mi objasni ono pitanje? Naravno, zahvale svima na bodovima, a posebno visokim. Pozitivno su me iznenadile 12-ice od Pocahontas, Anhela i još nekih forumaša (zaboravio) te 10tka od Ivane i Roa. Sparkle i etica standardno s ovakvim stilom. :love: Ali sam baš očekivao koji bod od Djoleta i Majste. Mislio sam da je ovo nešto što bi i njima bilo dobro... Svakako, morat ću detaljnije proučiti tablicu jer sam pola zaboravio.

I stvarno me zanimalo kome će se dopasti pjesma i full mi je drago da je Destry odmah kliknuo na nju i stalno govorio o njoj. :love:

Inače, ako se tko razumije, da ne tlačim baš Miloša... Ne znam ćirilicu, ali mi logika nalaže nešto...

Kako je latinično YAAV ćirilično ЯАVЬ? Zar ne bi drugo i treće slovo trebali ćirilično biti isto? :unsure:

Last edited:
Inače, ako se tko razumije, da ne tlačim baš Miloša... Ne znam ćirilicu, ali mi logika nalaže nešto...

Kako je latinično YAAV ćirilično ovako ЯАVЬ . Zar ne bi drugo i treće slovo trebali ćirilično biti isto? :unsure:
ruska i srpska ćirilica nisu iste. slova Я i Ь ne postoje u srpskoj, u srpskoj bi ti bilo "ЈААВ".

Mada "V" kao slovo ne postoji ni u srpskoj ni u ruskoj ćirilici, verovatno je to kao fore radi jedno latinično slovo.

I od mene sve pohvale za Milosa i svaka cast na super organizaciji. Najveci utisak mi je definitivno bio uzbudljivo najavljivanje finalista i testiranje nasih nerava :LOL:. Hvala ti za toplu dobrodoslicu na moje prvo izdanje i podrsku!

ruska i srpska ćirilica nisu iste. slova Я i Ь ne postoje u srpskoj, u srpskoj bi ti bilo "ЈААВ".

Mada "V" kao slovo ne postoji ni u srpskoj ni u ruskoj ćirilici, verovatno je to kao fore radi jedno latinično slovo.
Mislio sam da postoji neka varijanta, ne znam. No i meni je najlogičnije da su više vizualno napravili zbog logotipa ili čega već.

I od mene sve pohvale za Milosa i svaka cast na super organizaciji. Najveci utisak mi je definitivno bio uzbudljivo najavljivanje finalista i testiranje nasih nerava :LOL:. Hvala ti za toplu dobrodoslicu na moje prvo izdanje i podrsku!

Samo nastavi da učestvuješ i da puniš moju plejlistu tako dobrim.izvođačima i pesmama!

Hvala svima na komplimentima.........svasta smo imali na ovom izdanju ali na kraju smo uspeli da sve privedemo kraju na najbolji moguci nacin.

Cestitke jos jednom Tetsujinu na pobedi. Veronika i ja cemo dati zakljucni komentar celog izdanja sutra.......danas je suvise kasno.

U medjuvremenu, tabela je okacena u prvi post!

Čestitke Tets na pobedi i odličnoj pesmi, iako sam dao samo 1p, ali mi je generalno bilo jako izdanje i namučih se sa rapoređivanjem bodova, i sve koje bodovah (i još po koja) su mi generalno super legle, pa tako i Yaav.
Pohvale i Milos-S na lepo organizovanom i predstavljenom izdanju i priredbama, uprkos svim preprekama i kontroverzama 😅
Za mene jedno od stilski i žanrovski izrazito boljih izdanja što se tiče toga šta se sve našlo u finalu 👏

Razmazili ste me što sam više od pola glasanja živeo rent free u top 5 lol, na kraju malo srozavanje zbog dogovorenih nameštaljki lolol, ali stvarno top10 sasvim fin plasman za moje standarde + razbijen maler od 5 ispadanja 🙏
Hvala svima koji su glasali (posebno Bebi, debitantima whisky i Shum, Stefix, i naravno Milos-S, na visokim bodovima).
Pa da se bar malo upišem i ove a ne samo prošle godine u LU 😅

Čestitke Tets na pobedi i odličnoj pesmi, iako sam dao samo 1p, ali mi je generalno bilo jako izdanje i namučih se sa rapoređivanjem bodova, i sve koje bodovah (i još po koja) su mi generalno super legle, pa tako i Yaav.
Pohvale i Milos-S na lepo organizovanom i predstavljenom izdanju i priredbama, uprkos svim preprekama i kontrovezama 😅
Za mene jedno od stilski i žanrovski izrazito boljih izdanja što se tiče toga šta se sve našlo u finalu 👏

Razmazili ste me što sam više od pola glasanja živeo rent free u top 5 lol, na kraju malo srozavanje zbog dogovorenih nameštaljki lolol, ali stvarno top10 sasvim fin plasman za moje standarde + razbijen maler od 5 ispadanja 🙏
Hvala svima koji su glasali (posebno Bebi, debitantima whisky i Shum, Stefix, i naravno Milos-S, na visokim bodovima).
Pa da se bar malo upišem i ove a ne samo prošle godine u LU 😅

Kako rekoh.......drago mi je da je maler probijen bas na ovom izdanju :D

Zelim ti jos puno upisivanja u LU sa isto ovako dobrim i kreativnim pesmama ❤️

Back