OGAE glasanje 2023

Loreen ce na kraju da ih nadmasi samo tako. Samo cekam reakciju britanske publike i njihov zvizduk kad cuju United Kingdom received 0 points. Dok izraelska vestacka "pesma" dabogda dobila samo 20ak bodova od publike u finalu.

"I wrote a song" je bolja pjesma od "Unicorn", ali Mae nije Noa i to će bit vrlo vidljivo na escu, razlika u kvaliteti izvedbe očekujem da bude golema što će se očitovat i u konačnom rezultatu 🙏

Moj predosećaj je ovakav....
Francuska 15. mesto
Izrael 13. mesto
Za UK vidim neko 11. mesto, ali mi se javljaju i 14., 17. i 19.

Mislim da ljudi trebaju napokon prestati očekivati od UK nerealno i nekakav silazak isusa iz godine u godinu, sve pod izlikom “imaju jednu od najjačih glazbenih industrija na svijetu”. I prošle godine su mnogi mislili da će Sam biti flop, pa eto. Okej, možda Mae bude flop, ali daleko od toga da pjesma to zaslužuje i da nije kapacitet za dobar rezultat jer eto to je UK

Ja samo da napišem da je po mom skromnom mišljenju glavni kandidat za flop -- Francuska.

Jednostavno je ne vidim visoko, a to mi se desilo i prošle godine sa Francuzima, baš mi je nejasan hajp bio jer su meni vazda izgledali kao bottom 5

Ma isto tako će i sad da bude, ne baš u tom obimu, ali tu negde.. Dobiće neki žiri poen..

Mislim da će biti visoko kod žirija, kod publike moguće da flopne. Mada se sjećam da smo neki tako mislili i za Barbaru Pravi.

Last edited:
  • Wow
Reactions: Mrm
Neki žiri poen, u prijevodu bit će u top10 kod žirija lol, njen plasman će odredit publika, vidjet ćemo kako će je prihvatit

Znam da se nekome ne svidja taj stil Barbare Pravi, ali budimo realno, nijedna pesma Francuske poslednjih XXXXX godina, apsolutno nije uporediva sa pesmom "Voila".

Neki žiri poen, u prijevodu bit će u top10 kod žirija lol, njen plasman će odredit publika, vidjet ćemo kako će je prihvatit
Ja od publike očekujem nekih 20-tak bodova i možda 100- 150 poena od žirija...

Meni je npr bolja njihova pjesma iz 2018.
Dobroo da, voleo sam tu pesmu i bila mi je medju favoritima, ali uopšteno i po plasmanu, vokalu, nastupu i samoj pesmi i melodiji, mislim da dugo neće nijedna pesma ni plasmanom niti nastupom i vokalom neće nadmašiti iskreno tu pesmu.
Bukvalno umalo da pobedi te godine, u poslednje vreme po razlici u poenima ta godina je bila najneizvesnija oko 1. i 2. mesta na Evrovziji, jedva malo preko 20-ak poena je bila u zbiru razlika, publika malo vise da je glasala, pobedila bi Barbara tesno..

Ukusi se razlikuju, meni 2021. godine Francuska čak na 3. ili 4. mestu u tako jakoj godini, a ove godine mislim da bi je od 15. mesta pa naniže.

Back