Turska i njihovi treskavci mi ne fale. Nimalo. Bolje i taj 1 poen od UK nego nijedan od Turske. Spanjolska je isto prosle godine dala mali broj bodova, 2011. zahvaljujuci njihovom ziriju dali 4 boda. Danci 2007. 6 bodova. Letonija je najmanje zlo sto se Baltika tice, oni su bar dali nesto za razliku od Estonije i Litvanije (dobro kod Litvanija izuzetak njihov ziri pa otud 5 bodova 2011. i 2012.) koji konstantno daju krompir.A Estonija, Moldavija, Litvanija, Letonija, UK......ti trebaju?
Da ne pominjem Dansku,Španiju, ili nekada Andoru koja je mislim jedina zemalja koja nam bas nikada nijedan poen nije dala u istoriji..
Nisi skontao Turska nam je U ZBIRU DALA VISE POENA NEGO SVI ONI ZA SVE TE GODINE, znaci za nekih 5-6 godina dobismo vise poena od Turaka nego recimo od UK ili Estonije za 11 GODINA VIŠEE! A inače takodje znaš ti kada će Srbija na JEDNOJ EVROVZIJI dobiti od žirija ili publike Engleske ili Estonije dobiti 8 poena, kadaa? NIKADA!!!Turska i njihovi treskavci mi ne fale. Nimalo. Bolje i taj 1 poen od UK nego nijedan od Turske. Spanjolska je isto prosle godine dala mali broj bodova, 2011. zahvaljujuci njihovom ziriju dali 4 boda. Danci 2007. 6 bodova. Letonija je najmanje zlo sto se Baltika tice, oni su bar dali nesto za razliku od Estonije i Litvanije (dobro kod Litvanija izuzetak njihov ziri pa otud 5 bodova 2011. i 2012.) koji konstantno daju krompir.
Tako da to sto je Turska dala celih 8 bodova 2004, a posle toga ni bod ti ne pali. Sto se mene tice, mogu trajno da bojkotuju ESC.
Što se mene tiče mogu svi kolektivno da odu, totalno sam ravnodušan!Nisi skontao Turska nam je U ZBIRU DALA VISE POENA NEGO SVI ONI ZA SVE TE GODINE, znaci za nekih 5-6 godina dobismo vise poena od Turaka nego recimo od UK ili Estonije za 11 GODINA VIŠEE! A inače takodje znaš ti kada će Srbija na JEDNOJ EVROVZIJI dobiti od žirija ili publike Engleske ili Estonije dobiti 8 poena, kadaa? NIKADA!!!
Mogu da odu, medjutim onda će biti jako malo zemalja i biće smor, predlažem trampu, evoo dajemo mi Engleze, Moldaviju i recimo Ukrajinu posto niti nam daju išta niti šalju pesme koje ja volim, obično su mi uvek bezvezne sve 3 zemlje, a umesto te 3 da nam vrate Bosnu Makedoniju i Crnu Goru, eto Evrovzija tu ništa ne gubi, a Srbija mnogo dobijaa, ako me razumeš!Što se mene tiče mogu svi kolektivno da odu, totalno sam ravnodušan!![]()
Molim lepo. Na ovo sam mislio i pored toga sto nama ne daju ni bod. Izuzeci su jedino Sebnem Paker i Sertab koje su bile dobre, ostalo...Meni takođe ne nedostaje Turska. Imaju bez konkurencije najgore i najtoksičnije fanove. A i pesme su im sve bile sranje, ne zna se koja je gora.
E to. Bolje ista nego nista.Ako posaljes dobru pjesmu, poene ce ti dati svi, sto se vidjelo i prosle godine s Konstraktom. To oslanjanje na glasove komšija + dijaspore mi je tako sretna nova 2008. godina. Meni je draze tipa 15. mjesto u finalu s poenima s Baltika, UK, Portugala i slicno nego recimo top 10 do kojeg je došlo samo zbog susjeda i Hrvata u dijaspori.![]()
Nismo videli prošle godine.Ako posaljes dobru pjesmu, poene ce ti dati svi, sto se vidjelo i prosle godine s Konstraktom. To oslanjanje na glasove komšija + dijaspore mi je tako sretna nova 2008. godina. Meni je draze tipa 15. mjesto u finalu s poenima s Baltika, UK, Portugala i slicno nego recimo top 10 do kojeg je došlo samo zbog susjeda i Hrvata u dijaspori.![]()
Šta se videlo? Politička igra..? Bojkot? Ne razumem!?Ako posaljes dobru pjesmu, poene ce ti dati svi, sto se vidjelo i prosle godine s Konstraktom. To oslanjanje na glasove komšija + dijaspore mi je tako sretna nova 2008. godina. Meni je draze tipa 15. mjesto u finalu s poenima s Baltika, UK, Portugala i slicno nego recimo top 10 do kojeg je došlo samo zbog susjeda i Hrvata u dijaspori.![]()
Upravo o tome govorim sve vreme, bravoo!Šta se videlo? Politička igra..? Bojkot? Ne razumem!?
ZnačiMeni takođe ne nedostaje Turska. Imaju bez konkurencije najgore i najtoksičnije fanove. A i pesme su im sve bile sranje, ne zna se koja je gora.
Sta si ti Mrm studirao? Knjizevnost mozda?Znači2003. i 2004., slušam juče na kvizu, evergreen, mogle bi da se takmiče danas, ali komotno, produkcija bolja od pola pesama danas, vokali, ma sve...
Naravno i2010
, a meni osobno i
2005, kakvi anadolijski pravi kostimi, prožeto prelepim etno motivima i koreografijom inspirisanom plesom čuvenih Derviša iz Konye...
![]()