Verovatno na pravougaonoj sceni.Shvatam, samo pokusavam da shvatim gde ce se odigrati odredjeni nastupi, npr. Lukin cvet ili Loreen- ako bude imala staticki led onda verovatno na pravougaonoj sceni.
Sve će se saznat na vrijemeNa koga si igrao odnosno bacio pare ove godine na kladionici?![]()
Evo na današnji dan lani i sada poređenje..Sve će se saznat na vrijeme
Prošle godine sam dobio 130 eura jer sam igrao da će Španjolska završit u top3, ove godine se nadam jos većem dobitku![]()
Pa da su bile brojke o nečemu što nas interesuje voleli bismo lolNevjerovatno koliko volim te brojke, statistike, analize glasanja ovde, a ništa od predmeta koji su to uključivali u srednjoj nisam volio hahah
Opusti se Mrme, pobedila ili ne po glasovima žirija, ona neće pobediti na Evrovziji, jer publika neće glasati za nju, tako da opušteno, Francuska NIJE novi pobednik evrovzije..@Ro97
Prema tom poređenju ta Zara, Zira, kako već se zove će pobediti žiri!!!Aaaaaaaa..neka se hitno pomri sa tog mesta ...
![]()
Mnogo stvari privatizuju.Meni će hajp verovatno krenuti kad krenu probe.
Mada ne kapiram što neće da objave redosled probi ako će svakako da objavljuju probe. Tj. nadam se da hoće jer mi ništa nije jasno s obzirom da toliko mnogo stvari izbacuju i menjaju.
U Hrvatskoj svaka baka, svako dete zna i ko ih predstavlja i kako im se zove pesma, ali znaju i da otpevaju lagano celu pesmu, pročitao sa komentare gde lik kaže, da njegova baba nije pojma imala ni šta je to youtube, niti je znala da uključi telefon ni kompijuter niti rukuje njim, ali kaže od kada je gledala na HRT1 finale DORE i čula pobednike, da po ceo dan po 150 različitih snimaka, top listi i reakcija gleda i peva non stop tu pesmu.
Unuk se kaže smorio, jer ga baba non stop izveštava koji je Let 3 na odredjenoj listi i počne da skače od sreće kada vidi da je Let 3 nekome u top 15 makar na top listi na youtube po rangiranju.
To si u pravu, ali evo imam poznanike, čak i rodjake svojih poznanika i kažu da tamo zaista posebno ne ljude srednjih godina ili starije Evrovzije ne da nije ovih godina zanimala, već apsolutno nisu znali ni kada se održava ni ko ih predstavlja i kažu da ni DORU nisu toliko pratili ni sada ni ranije, ali kažu da su čuli "Mama ŠČ", jednostavno zarazili se tom pesmom pevaju je još od februara kada je pobedila i bukvalno je Evrovzija tek sada zaista počela da ih zanima i da budu makar ove godine njeni veliki fanovi.A dobro, Hrvatsku i Sloveniju predstavljaju poznate grupe, dok je Luke Black za većinu ljudi u Srbiji nepoznat plus pjesma nije postala hit.