ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ja imam hajp, ja jedva čekam da počne, jer su mi moji osobni favoriti ujedno i glavni favoriti za pobjedu, što mi se ne događa često, plus nadam se da ću neke pare dignut na kladionici xD

Shvatam, samo pokusavam da shvatim gde ce se odigrati odredjeni nastupi, npr. Lukin cvet ili Loreen- ako bude imala staticki led onda verovatno na pravougaonoj sceni.
Verovatno na pravougaonoj sceni.

(Meni je veći rebus gde će Luka da stavi igrače ako je ta scena stvarno duboka samo 10m...
Zavisi koliko je veliki cvet...
Okrugla bina mi deluje predaleko...)

Baš je nezgodna scena...
Nije toliko mala koliko iz nezgodnih delova za neki prop...

Na koga si igrao odnosno bacio pare ove godine na kladionici? :ROFLMAO:
Sve će se saznat na vrijeme 🙏
Prošle godine sam dobio 130 eura jer sam igrao da će Španjolska završit u top3, ove godine se nadam jos većem dobitku 🤞

• Love
Reactions: Mrm
Sve će se saznat na vrijeme 🙏
Prošle godine sam dobio 130 eura jer sam igrao da će Španjolska završit u top3, ove godine se nadam jos većem dobitku 🤞
Evo na današnji dan lani i sada poređenje..

Attachments

• FB_IMG_1682591209731.webp
    FB_IMG_1682591209731.webp
    48.1 KB · Views: 18
@Mrm Ove godine je dosta predvidljivo pa neću gađat to top3, pobjednika itd., našao sam jednu kladionicu u kojoj možeš igrat više parova(većina ti daje maksimalno 1 par da igraš bez kombinacija), pa ću ove godine vjerojatno gađat koje će zemlje proći u finale, koje ne itd., sad me podsjetilo, na starom forumu smo imali temu "kladionica", za općenito klađenje, ne samo esc xD

• Like
Opaaa 6/10 u odnosu na prošlu godinu na kladionicama, naravno Srbija bila kao i ove godine na nekom 14. ili 15. mestu u ovo vreme, to je dobar znak, pošto se isto kotiramo po toj logici uzimamo 5. mesto i ove godina kao od šale, jer šta znaju kladionice čim nas stave u top 15 dve godine zaredom( a jedino su Željka poslednjih desetak godina stavili u prvih 10 na kladionici pre evrovzije) znači da ćemo napraviti sjajan plasman na evrovziji, dodatnu nadu mi uliva neverovatno dobro kotiranje Hrvatske, čak i Slovenije.
Region je i definitivno spreman za u proseku najbolji plasman svih zemalja dugo godina unazad..

Moja prognoza za ovu godinu, mi i Hrvatska se borimo za neki visok plasman u top 10, možda i više dosta ko zna, Slovenci će se verujem zadovoljiti samim finalom, ali bi mogli i oni makar pristojno u finalu završiti, kontam u najgorem slučaju top15 ili malo niže...

Ove godine u finalu Evrovzije u top 10 od publike vidim: Švedsku, Finsku, Norvešku, Austriju, Češku, Srbiju,Hrvatsku, Moldaviju a poslednje 2 zemlje u top 10 od publike biće 2 od ovih zemalja: Francuska, Ukrajina, Španija, Slovenija,Italija..
Po glasovima žirija u top 10 očekujem: Švedsku, Finsku, Austriju, Francusku, Italiju, Estoniju, Norvešku,Češku,Litvaniju i nadam se jednu makar ex-yu zemlju...

Last edited:
Meni će hajp verovatno krenuti kad krenu probe.

Mada ne kapiram što neće da objave redosled probi ako će svakako da objavljuju probe. Tj. nadam se da hoće jer mi ništa nije jasno s obzirom da toliko mnogo stvari izbacuju i menjaju.

Neće biti ni snimci proba izgleda, juče je neko pisao.
Kakve smo sreće od ove godine će biti par sekundi na tik-tok i gotovo to je to što se proba i hajpa biti..
Mada znam dosta ljudi koji ni pesme ne preslušaju pre takmičenja, kažu da im je zabavnije i veću draž im ima da čuju pesme sve prvi put u maju na evrovziji.

@Ro97

Prema tom poređenju ta Zara, Zira, kako već se zove će pobediti žiri!!! :eek: Aaaaaaaa..neka se hitno pomri sa tog mesta ...:mad::ROFLMAO:

@Ro97

Prema tom poređenju ta Zara, Zira, kako već se zove će pobediti žiri!!! :eek: Aaaaaaaa..neka se hitno pomri sa tog mesta ...:mad::ROFLMAO:
Opusti se Mrme, pobedila ili ne po glasovima žirija, ona neće pobediti na Evrovziji, jer publika neće glasati za nju, tako da opušteno, Francuska NIJE novi pobednik evrovzije..
Ako te zanima ko pobedjuje možda je najbolje da pogledaš pod Skandinavija...

• Haha
Meni će hajp verovatno krenuti kad krenu probe.

Mada ne kapiram što neće da objave redosled probi ako će svakako da objavljuju probe. Tj. nadam se da hoće jer mi ništa nije jasno s obzirom da toliko mnogo stvari izbacuju i menjaju.
Mnogo stvari privatizuju.

Ja nemam hajp, ali se radujem sto ce uskoro probe. I verujem da ce me pravi hajp spucati u toku esc nedelje.

U Srbiji je toliko mali hajp ove godine za razliku od komšiluka, da evo ja mislim da mi pobedimo ove godine na Evroviziji i da se organizuje doček za pobednika ispred skupštine bi došlo duplo manje ljudi nego na dočeku vaterpolista bukvalno.
Sada da nadjes u Knezu 50 ljudi i pitaš ih kada je Evrovzija i zna li da nam kaže tačan naziv naše pesme i ko nas predstavlja, daj Bože da bi 5 osoba imalo pojma, a o datumu održavanja ovogodišnje Evrovzije tek ne bi pojma imali.

U Hrvatskoj svaka baka, svako dete zna i ko ih predstavlja i kako im se zove pesma, ali znaju i da otpevaju lagano celu pesmu, pročitao sa komentare gde lik kaže, da njegova baba nije pojma imala ni šta je to youtube, niti je znala da uključi telefon ni kompijuter niti rukuje njim, ali kaže od kada je gledala na HRT1 finale DORE i čula pobednike, da po ceo dan po 150 različitih snimaka, top listi i reakcija gleda i peva non stop tu pesmu.

Unuk se kaže smorio, jer ga baba non stop izveštava koji je Let 3 na odredjenoj listi i počne da skače od sreće kada vidi da je Let 3 nekome u top 15 makar na top listi na youtube po rangiranju.

Inače bilo je zanimljivih komentara mnogo njih će prvi put pratiti Evrovziju i gledati samo zbog Let 3, jer pišu da Hrvatska nije nikada bolju pesmu poslala i ove godine će sa pažnjom pratiti, najzanimljiviji mi je komentar jednog čoveka od kako kaže 75 godina, kaže da je Evrovziju poslednjj put gledao 1998. godine i sada će je opet gledati samo zbog Let 3, jer je za njega ovo najbolja pesma koju je ikada čuo na Pesmi Evrovzije.

Last edited:
A dobro, Hrvatsku i Sloveniju predstavljaju poznate grupe, dok je Luke Black za većinu ljudi u Srbiji nepoznat plus pjesma nije postala hit.

U Hrvatskoj svaka baka, svako dete zna i ko ih predstavlja i kako im se zove pesma, ali znaju i da otpevaju lagano celu pesmu, pročitao sa komentare gde lik kaže, da njegova baba nije pojma imala ni šta je to youtube, niti je znala da uključi telefon ni kompijuter niti rukuje njim, ali kaže od kada je gledala na HRT1 finale DORE i čula pobednike, da po ceo dan po 150 različitih snimaka, top listi i reakcija gleda i peva non stop tu pesmu.

Unuk se kaže smorio, jer ga baba non stop izveštava koji je Let 3 na odredjenoj listi i počne da skače od sreće kada vidi da je Let 3 nekome u top 15 makar na top listi na youtube po rangiranju.

A najveća fora bi bila da Srbija bolje mesto zauzme od Hrvatske.. 🤭

A ona baba iz 🇭🇷 što igra uz Mama ŠČ, i peva?! 🤭 Ono sam oplakao.. 😂😂

A dobro, Hrvatsku i Sloveniju predstavljaju poznate grupe, dok je Luke Black za većinu ljudi u Srbiji nepoznat plus pjesma nije postala hit.
To si u pravu, ali evo imam poznanike, čak i rodjake svojih poznanika i kažu da tamo zaista posebno ne ljude srednjih godina ili starije Evrovzije ne da nije ovih godina zanimala, već apsolutno nisu znali ni kada se održava ni ko ih predstavlja i kažu da ni DORU nisu toliko pratili ni sada ni ranije, ali kažu da su čuli "Mama ŠČ", jednostavno zarazili se tom pesmom pevaju je još od februara kada je pobedila i bukvalno je Evrovzija tek sada zaista počela da ih zanima i da budu makar ove godine njeni veliki fanovi.
Sličan sindrom kao mi za Konstraktu prošle godine, eventualno još Mariju i Željka Joksimovića što smo svi navijali, gledali i čekali sa ogromnim ushićenjem.

Back