Meni su skroz ok prve dve uvodne epizode. Cast mi je super. Runway uglavnom ok, bilo je nekih (za moj ukus) basic i fejl momenata, ali mi se vizuelno uglavnom dopalo. Maxi challenge u prvoj epizodi sa te dve grupe mi je bio pomalo nebitan.
Kandy i dalje glasno frflja i tačno osećam da će opet praviti haos, iako na prvu deluje da je malo spustila loptu. Heidi mi je oduvek bila slatka i pozitivna, samo ne znam hoćemo li sada na svakom runwayu imati neki detalj sa ustima lol? Jimbo je Jimbo, toliko pomeren i zabavan da mislim da će ići do kraja ukoliko ne napravi neki ozbiljan fejl. Alexis mi je pokidala u prvoj epizodi, naročito je make up bio fantazija (ali ono ridanje u Untucked ne razumem, bilo je baš neprijatno lol).
Kasha će biti ok u tim comedy igrama (ukoliko ih dočeka), ali mi je u celoj priči baš neprimetna. Drago mi je da Darienne nije odmah izleteo, ali moram da priznam da mi liči kao da je nesiguran, što ne čudi jer je prošlo dosta vremena a igra je potpuno drugačija. Jaymes Mansfield mi je skroz zabavan, mada su mu lookovi i dalje na momente messy, a naročito izbor obuće i ne kapiram zbog čega stalno fura te papučice?
LaLa mi se izgubila u mixu, Kahanna Montrese ok (onaj karnevalski outfit mi nije bio top i za pobedu). Jessica Wild ista Yara Sofia lol, ništa ne razumem.
Saglasan sam sa tim koga su izbacili. Jessica BH je od starta izgledala pogubljeno. Naysha je ozbiljan trade.
Ovo paralelno takmičenje mi je malo glupo, mada mi je ok što će biti prilike da izglasane dq pokažu šta su spremile za runway.