at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Ako se Let 3 ne plasira u finale i ako se u finale ne plasiraju Slovenija, Finska, Švedska i Moldavija, onda sam siguran 100% da 12 poena ide Austriji.
Ove godine je baš jaka i velika konkurencija za 12 poena od Srbije i naše publike, Austrijanka je naša kao i Slovenci, Hrvati su komšije i popularan su bend ovde, Švedsku predstavlja glavni favorit Loreen, Finci su neobicni i zarazni, Čehinje pevaju melos koji jako lepo i kod nas prolazi, isto važi i za Moldavce, uz to i Norveška ima hitičnu pesmicu, biće gusto jako, sve pesme koje sam naveo se primaju na sve pesme ljudi koji žive u Srbiji.

Naravnoo! Kao i svih ostalih zemalja koje sam naveo, zato sam i napisao ovo sarkastično, ako svi oni ne udju u finale, možda onda Srbija i da 12 poena Austriji hehe :D:ROFLMAO:

Bogami da mi pobukiramo smeštaj za Beč, Linz, Graz, Innsbruck za maj 2024. Što je sigurno, sigurno je... 🇦🇹❤️🤍❤️

🥵🥵🥵

TEYA & SALENA su ukrupnile korake za sve pare, kao tempirana bomba su, ne čase ni časa, sve u pravo vreme.. 😉
Kako dobro izgleda ova njihova lazy koreografija, ovo ce publika odmah da upamti!!

• Like
Reactions: Mrm
Poo po po po poo poo Edgar Alan Po!
Svi će skakati, godinama unazad su Moldavci poznati po tome da naprave najbolje žurku kod publike, iako mi se nikada njihove pesme ne svidjaju logično, ali ove godine najveća žurka na tribinama biće kada budu one nastupile!
Do duše i prošle godine je publika bila oduševljena i skakala za pesmu Austrije, pa znamo svi kako se sve to završilo...

@Petar, nema veze, primaj to, upisuj u fanove, još je april, uzimaj plajvaz, otvaraj staru srednjovekovnu knjigu iz zamka u Salzburgu i piši, (@whisky molim te pomozi Petru da se obriše prašina sa knjige iz 13.veka), čekaj da vidim, pod rednim brojem 1.800.455 (uu šta ga ih se nakupiloo), setila se u minut do dvanaest 😌 ali ajde moram da ispoštujem ono da se u maju neće primati žalbe, ne reagujemo na kuknjave, molbe... 😌🤭

Još jedan podsetnik!!!

30.04. je, kupujte, kape, šalove, kabanice, zaštite od snega, leda, ledene kiše.. U maju se lavine ne zaustavljaju, Mrm još danas opominje, posle "Goodbye Charlie" ...... 😌🤩🇦🇹❤️🤍❤️

Wooooooooooow! :love: 🫶

Pravo sa Alpa u srednjovekovne građevine Asutrije..pa ovo nema nigde...

@Petar, nema veze, primaj to, upisuj u fanove, još je april, uzimaj plajvaz, otvaraj staru srednjovekovnu knjigu iz zamka u Salzburgu i piši, (@whisky molim te pomozi Petru da se obriše prašina sa knjige iz 13.veka), čekaj da vidim, pod rednim brojem 1.800.455 (uu šta ga ih se nakupiloo), setila se u minut do dvanaest 😌 ali ajde moram da ispoštujem ono da se u maju neće primati žalbe, ne reagujemo na kuknjave, molbe... 😌🤭

Weird flex, but ok :cool:

Odličan intervju @Choda i prejak momenat 'zatvaranja kruga' 😄

Teya i Salena su baš pregotivne i stvarno bi najjači momenat bio kad bi uspjele da pobijede.
Jeste, i meni je to fascinantno. A za pobedu, ko zna... Ja bih voleob😂

@Choda

Moram da ti čestitam ovde, sada javno, pred ovom rekom fanova čuvenog dua TEYA & SALENA, za prekrasan intervju.. Do kraja života ćeš imati upisano da si imao intervju sa Evrovizijskim pobednikom...
TEYA & SALENA su došle tiho, i ušle u istoriju.. 😌🤩

Jedan aplauz za Chodu, molim! 👏👏👏👏👏

Hvala! 🙌🙌

Zar choda nije poznat po tome da ljudi nakon intervjua s njim ispadnu u pf? 😂

Zar choda nije poznat po tome da ljudi nakon intervjua s njim ispadnu u pf? 😂
Na kojoj si to stranici srednjovekovne knjige iz Salzburga našao?🤔😏😤
A joooj Petre, i ako nađeš tako nešto... 🤫🤫

Pa bilo je ono "Imala je intervju s chodom? Ništa od pobede"

Pa bilo je ono "Imala je intervju s chodom? Ništa od pobede"
To mora da je u fusnoti negde na sredini knjige, i pokriveno prašinom, izbledelo.. Neka tako i ostane... 🤫🤭

Ispraćaj TEYE i SALENE u Liverpul (Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling)

sdMdLOX.jpg

Sleva na desno: Stefan Zechner (šef austrijske delegacije), Stefanie Groiss-Horowitz (direktorka programa), TEYA, SALENA, Pele Loriano (koautor pesme), Eberhard Forcher (muzički producent, zadužen za ESC na ORF-u)

hfSWGrh.jpg

Gostovale su i u austrijskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama"

xSFTIrR.jpg

bvYMQhs.jpg

Back