hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Hteo sam da kažem usiljeni hajp, ne pretvarajte se da ne znate Norvešku 2022. 😂

Ali da, i ja sam voleo tu pesmu, a ovo mi je najgora ove godine.

Nema Hrvatska para da ima vestacki hajp kao Norveska sto se sebi pravi svake godine.

Mislim mozda bi i imali ali ne bave se time lol

Pa fanovi uglavnom mrze sve u vezi ovoga, ko će stvoriti hajp kad su još samo oni uključeni u sve? I dalje mislim da će lako proći u finale. U finalu nikad ništa nisam ni očekivao da će biti. Što se tiče kladionica za prolaz, uvijek ih najviše pratim tokom i nakon live izvođenja, znaju dobro pokazati glasove publike.

Ali ne razumem sto me razvlacite da ih sramim zbog nastupanja u gacama da mi je 'nelagodno' zbog toga. Poslednja stavka u nizu.

Nelagodno mi je zbog same pesme, koncepta, teksta, pozornice, zamisli, rekvizita, njihovog nacina pevanja i interpretacije. Sve je tu sto mi tacno ukazuje zasto pesma ima tezinu i socijalnu poruku - medjutim meni je upravo ono sto rece Alessia Michelle: sve je to meni kul, lepo i jasno, ali nemam ni najmanju zelju da se angazujem za njihove pretenzije i podrzim ih bilo direktnim glasanjem ili ponovnim preslusavanjem.
Meni je ceo koncept nastupa i pesme nelagodan. Slažem se sa svim napisanim!

Meni je ceo koncept nastupa i pesme nelagodan. Slažem se sa svim napisanim!
Meni je obrnuto lol

Let 3 su mi pre svega politička satira, i neka golotinja mi tu služi samo da ismeje diktatore...

Mislim, možemo da raspravljano i da li je Botičelijeva Venera debela i masna, al' mi je to nekako nebitno.
Njena golotinja mi je u službi jednog vrhunskog umetničkog dela...

Analogno tome, Let 3 možda jesu odrtaveli i degitantni...
... ali mi je njihova golotinja u službi vrhunske političke satire...

Pritom je pesma je keči, Prlja zvuči uvek isto, a oni su jedni od retkih neukaljanih heroja iz vremena zla...

Juce sam pogledao Overthinking video za ovu pesmu i dosta mi se poboljsao utisak o pesmi, jer je sve dosta bolje zamisljeno nego sto mi se prvobitno cinilo.

Ovi carevi su najveći genijalci na takmičenju...

Pazi ti kako su oni namerno 'uskladili' ove kostime. Ovaj nastup ima DUBOKE PORUKE:
1) Apsolutno protiv diktatora
2) Apsolutno protiv ratova
3) Sav kič i šund koji se promoviše kroz Evroviziju su ismejali na odličan način
4) Sve besmislene lyrics koje budu na takmičenju su ismejali sa ŠČ i ostalim stvarima

Zaista su jako smešni i efektni!!! Plus oni su jako iskusni tako da za njih nema problema.

Lično mislim da će oni biti Top Balkan!!!

Croatia_Top_Balkan_1000_5000.webp

Back