at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Ne deluje da će oduvati, ali ok. Možda budem pozitivno iznenađen, ovo mi je baš od početka bila misterija kako bi nastup mogao izgledati.
 
Ovde me najviše zanima kadriranje, to mora da bude na nivou i da prati ritam, jer ako bude puno kadrova iz daljine, mislim da će da uguše pjesmu i atmosferu
 
Ovo je trebalo veselije izgledati. Austrija kao da ne zna za druge boje osim crne, bijele i crvene
 
Ne znam, čekam kompletan snimak, za sada mi nije to to. Pesmu i dalje obožavam
 
I Teya i Salena su stigle u Liverpul preko Mančestera

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

c5fBDK9.jpg


Teya, Salena i Andi Knoll (komentator Pesme Evrovizije za ORF) u Liverpulu

OdfW1QF.jpg


IoJZz2D.jpg


Pk2tvW6.jpg


MAnak2X.jpg
 
Uvijek se malo uzbudim kad Miloš objavi promo fotke predstavnika Austrije, to važi za svaku godinu dakako
 
Danas sam ipak više za lokum i baklave iz Novog Pazara. :D
 
  • Like
Reactions: Mrm
A evo i fotki ORF-a sa prve probe (Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling).

Nakon prve probe, austrijskoj delegaciji je prezentovan nastup u tzv.. gledaonici gde je takođe bila prilika da podnesu zahteve za promene.

Na nastupu austrijskog dua, publiku očekuju dva sjajna glasa, koreografija u kojoj je izričito poželjno učešće i impresivni vizuelni elementi u crvenoj, beloj i crnoj boji. Dok TEYA i SALENA nastupaju sa 4 plesačice, na LED zidovima podršku im daju druge plesačice, kao i Edgar Alan Po.

Kritika koja se provlači kroz pesmu, usmerena je na masovnu produkciju, ali i na činjenicu da se žene u muzičkoj industriji često stavljaju u određenu šemu koja se potom samo umnožava. Sve dok se nešto dobro prodaje, individualnost nije u fokusu i žele da skrenu pažnju na to.

Na prvoj probi nije sve prošlo kako treba što se tiče zvuka, što će srediti do druge probe koja je u petak.​

3YdorrR.jpg


wV8TJsM.jpg


ZyfTVrH.jpg


H3SlOdB.jpg


pJN2Hk0.jpg
 
TEYA i SALENA su iskoristile slobodno vreme za obilazak Liverpula. Posetile su Cavern klub u Metju ulici, u kome su Bitlsi prvi put nastupili, Bluecoat centar savremene umetnosti, Bold ulicu koja je jedna od najživljih u Liverpulu, poznatu po kafićima i crkvi Svetog Luke. Bile su i u Liverpulskoj katedrali, Rodney ulici, Lierpulskom institutu scenskih umetnosti i kineskoj četvrti. Teya je oduševljena gradom, kaže da su probale dobru hranu, dok Selenu najviše muzika povezuje sa gradom, koja se čuje iza svakog ugla, kada neretko ljudi počnu da plešu na ulici. Sada treba da napune baterije pred sutrašnju drugu probu.​

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

stah0lv.jpg


49xcqqD.jpg


vu47GfK.jpg


K3u02FB.jpg


YjeztqA.jpg


F4yrnWR.jpg
 
Back
Top